Erika P. parašė:
Pakartokit patikimesni testą, nes šie linkę meluoti.
Reiks pakartoti jei neatkeliaus mm 😌 ačiū 🙃
Erika P. parašė:
Pakartokit patikimesni testą, nes šie linkę meluoti.
Reiks pakartoti jei neatkeliaus mm 😌 ačiū 🙃
GraziTa parašė:
Bijau džiaugtis labai, po nelaimingo nėštumo 😔😢
Plytva parašė:
Gavau HCH ats 160 IU/l, bet testai vis tiek antra netokia ryski kaip kontrolinė. Idomu kaip taip gali būti.
HCG kraujyje 280. Easy testo testinė juosta buvo pusė tokio ryškumo kaip kontrolinė. Daryta ryte. Susislygino juostos beveik, kai buvo HCG 380. Ir dar buvo vietos, kur ryškėti. Prie HCG 70 Easy tokią švelnią ružavą juostelę metė.
Pumpuska parašė:
As nebezinau ka daryti asaros byra kaip pas maza vaika.
Po loporoskopijos pasake bandyt pastoti nes gimda grazi o endometreoze tik 0,5cm. …
Na aš irgi bijau tokio likimo...LP tikiuosi greitu metu turėsiu...Silpnom akimirkom irgi tokia savijauta aplanko... Nzn ar viskas daugiau gerai pas Jus?Bet kokiu atveju lieka tik nenuleisti rankų ir neprarasti vilties
Helly parašė:
HCG kraujyje 280. Easy testo testinė juosta buvo pusė tokio ryškumo kaip kontrolinė. Daryta ryte. Susislygino juostos beveik, kai buvo HCG 380. Ir dar buvo vietos, …
Aišku nuraminot, bet pagal normas rodo 4-5 sav. Uzsirasiau menesio pab pas gydytoją
GraziTa parašė:
Labutis visoms. ☺️ Ne pirma diena labai jautrios krūtys, speneliu neina net priliesti. Vyras į darbą iškeliavo, o aš sugalvojau testuka pasidaryt. 😇 matau neryškią…
As nelabai ka matau
Barbee parašė:
Vis dar neigiamas.. menesines savaitgali turi buti 🙄
Ir man tas pats. Jau viltį palaidojau
Gerdute1993 parašė:
Merginos kurios esat pastojusios. Kada mazdaug jum pradejo krutine jaustis? Ar imanomas dalykas kad po kokiu 3 ar 4dienu po ov pradejau ja jausti kaip pries mm. Kaz…
Truputi paveluotas ats☺
Bet pas mane krutine pradejo skaudet,kaip tik prasidejo vaisingos dienos,gleives.pirma kart gyvenime taip buvo,krutine ispampo,skaudejo speneliai,ir lyg siol krutine ispampus,skauda.
Siaip galvojau kad stiprus pms,nes kimsau belekiek saldumynu ir nuotaikos tai jmj,ir verkdavau ir juokdavaus☺
Net jau uzsirasiau pas endo☺😁bet teko atsaukti☺
GraziTa parašė:
Bijau džiaugtis labai, po nelaimingo nėštumo 😔😢
Jūsų atveju pakartociau nt kita, nes sitie tikrai melagiai. O jei mm diena, tai jau ryškiau turetu rodyt.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai