TikintiStebuklu parašė:
Ahą, pienotekis ???????????? Tie vyrai. Ta kantrybė tai ???????????? 7d lyg.. ????
Tai jau
vyrai prisigalvoja
TikintiStebuklu parašė:
Ahą, pienotekis ???????????? Tie vyrai. Ta kantrybė tai ???????????? 7d lyg.. ????
Tai jau
vyrai prisigalvoja
Burgund parašė:
Aš galvoju, o kodėl taip skiriasi tie PRG matavimo vienetai? Taip sunku paskui susigaudyt.
Manau dėl bkt rodiklis yra kiek prieš tai pakrenta. Mano bkt aukščiau 36,8 nekyla, o prieš O bkt būna apie 36,30-40.
Zaza2 parašė:
Man tai jau prasideda išsigalvojami nėštumo požymiaivakar labai labai sukosi galva, nesvarbu kad visa diena tiesiog pragulejau lovoje ir nėr ko čia stebėtis bet …
Taip taip, pažįstamas jausmas
Man po teigiamų OT vis nemiga prasideda. Prieš matuojant bkt akys stačios, ausys plačios
Nu bet nros į darbą keltis nesunku
Burgund parašė:
Taip taip, pažįstamas jausmasMan po teigiamų OT vis nemiga prasideda. Prieš matuojant bkt akys stačios, ausys plačios
Nu bet nros į darbą keltis nesunku :D…
Man tai net dirbt buna sunku prie ov iki pat mm; nes mintys labiau apie tai negu apie darbą
Bet va žiūrėk pliusu yra: lengviau kelies
LoyalWarrior parašė:
Manau dėl bkt rodiklis yra kiek prieš tai pakrenta. Mano bkt aukščiau 36,8 nekyla, o prieš O bkt būna apie 36,30-40.
Man 7cd pakrito iki 36,42, tada tik per 5 dienas pakilo iki 36,73 palaipsniui po 0,1 laipsnį ir laikėsi panaši apie 4 dienas. Vakar ir šiandien pakilo iki 36,86; 36,84. Tai visumoj nuo žemiausio iki šiai dienai aukščiausio pakilimo ji pakilo apie 0,4 laipsnio. Tai ir suprask čia... bet kiausas nepilneja grafike.
Zaza2 parašė:
Man tai net dirbt buna sunku prie ov iki pat mm; nes mintys labiau apie tai negu apie darbą![]()
Kad jau nebenoriu keltis, noriu į dekretą greičiau
Burgund parašė:
Ar yra kokia aiški norma kiek turėtų būt to progesterono 7 DPO, kad rodytų įvykusią OV?
Kiek giniu tiek nuomoniu. Bet populiariausia kad butu apie 25. Esu skaiciusi ir girdejusi 20 irgi laikoma kad ov ivyko pilnaverte. Kiti gyd sako turi buti apie 35. Mano buvo beveik 70, kas man paciai buvo ooohoo
ir tikrai nesilaukiau, tika baigiau sirgti
Zaza2 parašė:
Man tai jau prasideda išsigalvojami nėštumo požymiaivakar labai labai sukosi galva, nesvarbu kad visa diena tiesiog pragulejau lovoje ir nėr ko čia stebėtis bet …
Realiai merginos negali buti jokiu pozymiu dar. Pirmiausia pozymiai gali prasideti tik po implantacijos. Kuri paprastai ivyksta apie 9dpo, nors ir sakoma kad 6-12dpo. Tai visi pozymiai tik atsiranda gerokai paaugus hcg, bet tikrai nepacioj pradzioj.
Visi pozymiai labai maisomi su pms’u. Papu jautrumas, pilvo putimas ir raizymas, galvos svaigimas, nuotaiku kaita tai itakoja prg kuris po ov auga.
Provokatore parašė:
Kiek giniu tiek nuomoniu. Bet populiariausia kad butu apie 25. Esu skaiciusi ir girdejusi 20 irgi laikoma kad ov ivyko pilnaverte. Kiti gyd sako turi buti apie 35. …
Kaip įdomu ir kaip skirtingai vertina... O jei ginės nuomone per mažas - kas tada, kokį gydymą skiria?
O tavo prg labai jau geras, užkyla bkt normaliai ar nematuoji?
Provokatore parašė:
Realiai merginos negali buti jokiu pozymiu dar. Pirmiausia pozymiai gali prasideti tik po implantacijos. Kuri paprastai ivyksta apie 9dpo, nors ir sakoma kad 6-12dp…
Į tà pačià temà paklausiu. O HCG prisideda prie požymiù ar čia PRG darbas reikštis pykinimu, silpnumu, papais ir pan?
Nes su šiuo nėštumu požymiai lyg ir norėjo atsirasti, bet neatsirado. Speneliai sujautrėjo ir dingo tas jautrumas. Tai jeigu mano HCG auga, greičiausiai PRG neaugo/krito?
Tiesiog su pirmu sklandžiu nėštumu nesitikėjau, kad antras taip su manimi pokštaus ir noriu pasiruošti ateičiai.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai