musumeile parašė:
Sveikos 🤗 pas mane labai įdomi situacija. Planuojam 3 mėn. Dabar baigėsi mėnesinės sekmadienį. Vakar darbe pradėjo mausti pilvą, nuejau i tualetą žiūriu patepliota.…
Savaitę po mm pasirodė tepliojimai?
musumeile parašė:
Sveikos 🤗 pas mane labai įdomi situacija. Planuojam 3 mėn. Dabar baigėsi mėnesinės sekmadienį. Vakar darbe pradėjo mausti pilvą, nuejau i tualetą žiūriu patepliota.…
Savaitę po mm pasirodė tepliojimai?
LiNaV parašė:
Savaitę po mm pasirodė tepliojimai?![]()
Taip nepilnai
musumeile parašė:
Labas. Nenoriu gasdint. Bet man buvo panasiai ir paaiskejo, kad turiu nestuma ne vietoje
musumeile parašė:
Man taip buvo su pirmu leliuku
planavom, ir atėjus mm pradėjo teplioti, jau nusiminusi buvau, kad nepavyko pastoti. Tačiau po 3 dienų mm baigėsi (kai įprastai trunka 7 d.), ir paskui po savaitės vėl pradėjo teplioti nežymiai, tada pasidariau dar viena NT ir buvo teigiamas
taip, kad kartais organizmas lb nenuspėjamai reaguoja
Žalčio Žmona parašė:
5
Lauksim pirmadienio🤔
Domkl parašė:
Sveikos. Veluoja MM 13 dienų,NT neigiamas nesuprantu tai neštumas galimas ar ne? Temperatūra stebiu 37-37.2 laikosi. Ar yra kam taip ilgai nerodė testai?![]()
Kodel galvojat kad mm sutrikimas yra butinai neštumas? Juk gali buti ir kitu bedų
Domkl parašė:
Sveikos. Veluoja MM 13 dienų,NT neigiamas nesuprantu tai neštumas galimas ar ne? Temperatūra stebiu 37-37.2 laikosi. Ar yra kam taip ilgai nerodė testai?![]()
o pas ginę nueit neišeina?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai