IvetaAkvilė parašė:
Na jau 9menuo eina neskaitant nesivystančio, o šiep gydytoja pamačius , kad sustojo vystytis iškart ir siuntė pas endokrinologa, skaičiau kažkur čia forume, kad būn…
Eina, sau ką tenka kartais iškęsti 😑
IvetaAkvilė parašė:
Na jau 9menuo eina neskaitant nesivystančio, o šiep gydytoja pamačius , kad sustojo vystytis iškart ir siuntė pas endokrinologa, skaičiau kažkur čia forume, kad būn…
Eina, sau ką tenka kartais iškęsti 😑
Mūsų_laukimas parašė:
Sveikinu!❤ aš žinokit nuo ryto vis dar netikiutai manau, kai abiem mm nebus dvi sav artimiausias suorasim, kad tikrai ;)
O kada jums turi būti mėnesinės? Kada II pamatet?
IvetaAkvilė parašė:
ne, nebuvo visai, geriau iki pat kol nustojau maitinti. Tik kas tris men reikejo tikrintis. tai jums irgi jei paskirs dabar, tai reikes pagerti kuri laika, aisku gal ir bandysit pastot, bet tiroksino poveikis yra ilgalaikis, na ne per savaite sutvarko. Bet viskas bus gerai, svarbu rasti kur beda, o jau radot, endokrinologe nurodys viska
Filomena_ parašė:
ne, nebuvo visai, geriau iki pat kol nustojau maitinti. Tik kas tris men reikejo tikrintis. tai jums irgi jei paskirs dabar, tai reikes pagerti kuri laika, aisku ga…
Tikiuosi nebus ir man 😍 o tai dabar +10kg užkilo netikėtai, baisu ir besisvert, gal nuims šitą augimą vaistai 🤞🙄🙄
bandysim būtinai 🙏 tiek praėjus būtų per žiauru stabdyt viską, norim begalo 😓
Labas vakaras merginos as gal siektiek su kvailu klausimu bet gal kuri esate su tuo siusidurusi.nestumo testas neigiamas iki mm like dvi dienos,bet pastebejau kad paspaudus speniuka bega labai nedaug bet panasu y priespieni.ar tai gali buti nestumo pozimis nors testas dar nerodo
Saulegraza123 parašė:
Labas vakaras merginos as gal siektiek su kvailu klausimu bet gal kuri esate su tuo siusidurusi.nestumo testas neigiamas iki mm like dvi dienos,bet pastebejau kad p…
Negali
Saulegraza123 parašė:
Labas vakaras merginos as gal siektiek su kvailu klausimu bet gal kuri esate su tuo siusidurusi.nestumo testas neigiamas iki mm like dvi dienos,bet pastebejau kad p…
O kam tuos papus spaudyt?nieko tai nereiskia
Sveikos. Rašau su tokiu klausimu. Šiandien grįžo vyras po savaitėlės namo na ir žinoma mylėjomės. Besimylint, man vienu momentu suskaudo, o kai baigė pamatėm kraujo. Klausimas būtų toks, ar galėjo jis man kažką pažeisti ir dėl to atsirado kraujo, ar labiau tikėtina, kad tai jo sperma su krauju? Pridėsiu, kad man ant gimdos kaklelio yra žaizda. Gal kuriems buvo taip?
Garela221 parašė:
Sveikos. Rašau su tokiu klausimu. Šiandien grįžo vyras po savaitėlės namo na ir žinoma mylėjomės. Besimylint, man vienu momentu suskaudo, o kai baigė pamatėm kraujo…
Tai jūs pati atsakėt į savo klausimą 😂😂😂👌 Tai nesuprantu kokio dar Jums atsakymo reikia. Užkabinot žaizdelę besimylint ir pakraujavo. Pabaiga.
Saulegraza123 parašė:
Tikrinkitės prolaktiną, tikėtina bus padidėjęs. Padidėjęs prolaktinas trukdo pastoti.
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai