ashi parašė:
Gavau ka tik savo atsakymus kraujo, bijau dziaugtis. Pagal programele 4+5
Atrodo labai neblogai
Welniukstis parašė:
Sveikos
gal yra tokiu jurios nelaukia menesiniu sausio 11d?😊 Kaip jauciates?
Norėčiau ta diena sulaukti mm, žinai kad kitos nelaukia, aš atvirkščiai
Bubkee parašė:
Merginos, ka daryt toliau??? Nestumo Testukai daryti ta pacia diena kas 2 val. as negaliu patiketi, tiesiog negaliu😭😭😭
Nieko nedaryti, džiaugtis
Camerona parašė:
Panašiai ir man yra. Esu po abrazijos, norėčiau mm sulaukti 10d 😀 simptomai, kaip nėštumo, tai galvoju pms kankina mane. Jeigu nebūtume praleidę šio ciklo, galvočia…
Mes kartu koja kojon
Tiesiog Olga parašė:
sausio 2 5 ryto, darytas cc nesenai, kazkokia lempa🤣
Kiap tik Jūsų, Olga pasigedau
antrame nieko nematau
kaip įdomiai vaiduokliavo pirmame, o kitame jau nieko. Keista kaip
Bubkee parašė:
Uzsiregistravau, sausio 27d. Ir dar parasiau i pasta, gal gydytoja anksciau ras vietu priimti🙏
Neikit per anksti, nėra reikalo. Nieko nematys per anksti nuėjus.
Nida10 parašė:
Man po persileidimo antras ciklas ir krūtinė nejautri... nors anksčiau visad iki mm labai jausdavau. Įdomiai taip... bet turbūt įtakojo nesivystantis nėštumas kažką…
Man irgi įdomu, kaip pasikeis pms simptomai. Mano krūtinę irgi būdavo jautri po ov. Žiūrėsim. Nors šiandien lyg pradedu jausti jautrumą, nors pagal bkt ov dar neįvyko.
LiLa94 parašė:
buvo 4 ciklas po persileidimo
Kaip faina
LiLa94 parašė:
Tiesą sakant tą paskutinį ciklą jau buvau didelėj neviltyj, nieko nebenorėjau, nustojau sekti bkt, ov testų nedariau, buvo tik 1 kartas per vaisingą langą... Po to …
Ar darėt pertrauka po persileidimo?
LiLa94 parašė:
NU tikrai atėjo pačiu laiku, žinojo kad jau man katrybė senka ir pakėlė nuotaiką
šiaip sunku patikėti kad lygiai prieš pusę metų ėjau į tą didyjį skaną ir ryt vė…
Jau didysis skanas? Kaip smagu, eina sau
pasidalinkit dar ryt naujienomis, taip įdomu. Tokie atvejai po persileidimų labai įkvepia, atrodo visur ieškai sėkmingų istorijų, nes jau nebenori girdėti tu skausmingu. Norisi VILTIES
arijan parašė:
Aš galvoju rytoj gal ryt pasidaryt hcg arba ketvirtadieni. Nžn kaip geriau stebėt augima kPas gydytoja kita penktadienį
Stebėti hcg geriausia kas antrą dieną.