Svajonė6 parašė:
"Kaip pasirinkti kūdikio lytį"
Jau ir as ta knyga pavartysiu 🤭
Svajonė6 parašė:
"Kaip pasirinkti kūdikio lytį"
Erel parašė:
Kraujavimo jau nebeturėjau para laiko, tai labai tikiuosi kad kraujavau dėl implantacijos, o kai implantuojasi tada tik pradeda viskas dvigubėti... jei per savaitga…
Tai implantacija vyksta dar iki neštumo testui parodant ||. Jūs jau su pilvuku 6sav, tai tikrai ne implantacinis kraujavimas. Progesterono gal trūksta ir delto tepliojat, nesityrėt?
Sveikos, po 3 metų sugrįžtu su savo istorija ir lauksiu jūsų pamastymu. Su vyru nesisaugojam, bet ir nebuvo baisiai planuojamas neštumas, tiesiog gyvenom, kaip bus taip. Mano menesinės buvo rūgpjūčio 1 diena. Padkutine savaite mane baisiai pykino, nesupratau kodėl, menesinės turėjo prasidėti rugsėjo 3 d, bet jų nėra iki šiol, rugsėjo 4 diena dariausi testą neigiamas buvo, nu okei galvoju neigiamas neigiamas ateis reiškias, bet pilvoapačia išsipūtė kaip neščia būčiau, šiandien ryte atsikelus pamačiau raudonus taškiukus, tokie buvo man su pirmu vaiku, kaip implantacinis kraujavimas daugiau nebebuvo, vienkartinis toks patepimas, Spalva rausva. Šiandien nusipirkau testą ir nežinau kada man ji atlikti, nes pagal programele man menesines jau kaip ir baigtis turėtu, tai nieko nesuprantu kaip dabar pasiakaičiuoti man viska😃 Labai busiu dėkinga, už atsakymus.
Brighte321 parašė:
Sveikos, po 3 metų sugrįžtu su savo istorija ir lauksiu jūsų pamastymu. Su vyru nesisaugojam, bet ir nebuvo baisiai planuojamas neštumas, tiesiog gyvenom, kaip bus …
Jei implantacinis kraujavimas, tai po poros dienų su jautriausiu testuku jau turėtumėt užgaudyt vaiduokliuką ☺️ bet jei tik dabar implantacija, tai negalėjo ir neštumo simptomų tada dar būti 😁 linkiu pamatyti || 🌸
Erel parašė:
Kraujavimo jau nebeturėjau para laiko, tai labai tikiuosi kad kraujavau dėl implantacijos, o kai implantuojasi tada tik pradeda viskas dvigubėti... jei per savaitga…
Jeigu jūs kraujuojat dabar, tai jums jau persileidimas prasidėjo.. implantacinis kraujavimas ne tokiu laiku vyksta ir jis net ne kraujavimas, o greičiau lengvos rausvos išskyros. Jeigu kraujuojat švoežiu krauju, tai nelabai geras ženklas..
Dreamland parašė:
A jus dar neprisiskaičiusios, forumo mažai ir TD literaturos...
Tikros moksliukes 😉😉😉😜
Krasula parašė:
38 sav. Buvau nuejusi pas ginekologe, pasakiau kad mažiau jaučiu vaisiaus judesius, ji neatkreipe demesio, nenusiunte echoskopui, širdele plakesi..
Labai liūdna istorija ir patirtis, daug išgyvenote nors niekam parodyt nenorėjote, liūdna, kad gyvenime tokios neteisybės vyksta ir dar daktarai, kurie aplaidžiai žiūri neneša jokios atsakomybės ir nepajaučia kito skausmo 🥺
Brighte321 parašė:
Sveikos, po 3 metų sugrįžtu su savo istorija ir lauksiu jūsų pamastymu. Su vyru nesisaugojam, bet ir nebuvo baisiai planuojamas neštumas, tiesiog gyvenom, kaip bus …
Pagal taip ką parašėte ir jei viskas reguliariai, tai ov pas jus turėjo įvykti rugpjūčio +- 18-19 dienomis, o implantacija +- 24-26 dienomis, tai jei yra nėštumas turėtų pilnai parodyti. Nebent kartais būna, kad dėl streso ar kitų dalykų ciklas išsiderina, tai mažą ką šį mėn pas jus buvo ilgesnis ciklas, tai tada būtų ir ov, ir implantacija daug velesnė, bet taip būna retesniais atvejais. Bet jei ciklai visada reguliarūs, tada gali slypėti ir kažkokia kita situacija.
Krasula parašė:
Nenaudojau gal 1 menesi folio, o ir šiaip mano tas folio vartojimas ir taip kas antra diena, nu negaliu as tu papildu gert prisiverst keista aš.
Folio rūgštį? Gal 400mcg?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai