Ramunele22 parašė:
Nee, tikrai ne del to pasakymo ja puola, tiesiog visos jau zinom kad kai ji ateina tai vien negatyvas ir 0 pozityvo.. as atsimenu kai Joryte nesenai kele savo pirma…
Aha atsimenu🤣 as pati ten akis lauziau kad pamatyciau😅
Ramunele22 parašė:
Nee, tikrai ne del to pasakymo ja puola, tiesiog visos jau zinom kad kai ji ateina tai vien negatyvas ir 0 pozityvo.. as atsimenu kai Joryte nesenai kele savo pirma…
LiukaL parašė:
Jus kaip visas nuostabi❤️ CD18, tai ką tik po ov. Ciklas nuo 29-31 dienos . Ov testais pagavau CD15. Tai net su programėlę sutampa . Tai namų darbai atlikti belieka…
O kiek jau laiko planuojat?
Gerai, kai ciklas reguliarus, tai ir ov pagauti lengviau.
Linkiu šį kartą pagauti savo stebukliuką❤️
LiukaL parašė:
Jus kaip visas nuostabi❤️ CD18, tai ką tik po ov. Ciklas nuo 29-31 dienos . Ov testais pagavau CD15. Tai net su programėlę sutampa . Tai namų darbai atlikti belieka…
Kelinta cikla jus jau ov testais gaudot?
Jorytė1 parašė:
Jo as tada atsimenu parasiau, po to kazkaip pagalvojau reikejo nerasyt, o jei nuliudino.. bet tikrai neturejau blogu intensiju jokiu
o sekancia diena kai jau ryskesnis buvo tada nuliudau kad mano akis dar nera tiek igudusi ir vaiduokliu medziotoja dar nelabai galiu but
bet siaip smagiausia man cia dalis ieskot vaiduokliu pas visas
Krasula parašė:
O kiek jau laiko planuojat?
3 metus🙀
Ramunele22 parašė:
Kelinta cikla jus jau ov testais gaudot?
Realiai pradedu gadint tik tada ov testus kai atsiranda išskiru tai ši kart jų atsirado 13cd tai tada ir pradedu gadint. Aš savo ov jaučiu ir be testu. Testą darau tik kad būt tikrai 100%
LiukaL parašė:
Realiai pradedu gadint tik tada ov testus kai atsiranda išskiru tai ši kart jų atsirado 13cd tai tada ir pradedu gadint. Aš savo ov jaučiu ir be testu. Testą darau …
Tai jus 3 metus darot testus? As tik antra cikla dabar dariau, tai ov kaip laikrodukas kolkas, bet praita cikla mum neisejo po teigiamo testo nd atlikt, si isejo pagaliau, tai dedu labai daug vilciu i sita cikla, bet turbut nereiketu kaip suprantu.. nes nebutinai pavyks kad ir viskas padaryta
Alli parašė:
Kaip smagu, kad yra likimo draugių! 😄 nes man čia tamsus miškas🙈 jei dar du maitint išvis kosmosas atrodo
Ir aš maitinu savo pipirą dar!
Alli parašė:
Kaip smagu, kad yra likimo draugių! 😄 nes man čia tamsus miškas🙈 jei dar du maitint išvis kosmosas atrodo
Labas,
Maitinu ir dar gana aktyviai.
Mėnesinės grįžo gruodį, pirmi ciklai buvo po 40 dienų. Dabar normalizuojas, planuojam jau penktą ciklą, bet kaip spėju..tik va dabar po biški kūnas atsigauna, nes ir mėnesinės normalios, ir ginekologės apžiūros išvadas lyginant su pirmu vizitu prieš 4 mėn, tai postūmis yra
Žodžiu, gali būt sunkiau pastoti, bet įmanoma🤪
Ramunele22 parašė:
Tai jus 3 metus darot testus? As tik antra cikla dabar dariau, tai ov kaip laikrodukas kolkas, bet praita cikla mum neisejo po teigiamo testo nd atlikt, si isejo pa…
Testu 3 metus nedarau . Gal puse metu dabar pradėjau daryt. Ir maždaug 1 metus laiko jau rimčiau planuojam tuos pirmus 2 metus tai tik tiek kad nesisaugojom ir sakem kaip bus taip. Bet kai jau po 2 metu nepavyko tai supratom kad reik rimčiau užsiimt .
LiukaL parašė:
Testu 3 metus nedarau . Gal puse metu dabar pradėjau daryt. Ir maždaug 1 metus laiko jau rimčiau planuojam tuos pirmus 2 metus tai tik tiek kad nesisaugojom ir sake…
Supratau, mes irgi dabar rimciau uzsiemem, matysim, tikiuosi visoms pavyks 🤞❤️
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai