Egle122 parašė:
Man 4dpo,o ovoliacijos testas pradejo rysketi, maciau daug video kad ov testai parodo ir nestume,gal kuriai buvo taip kad ov testas parode nestuma?🤭 testo dar kazka…
Dar implantacija neivykusi
Egle122 parašė:
Man 4dpo,o ovoliacijos testas pradejo rysketi, maciau daug video kad ov testai parodo ir nestume,gal kuriai buvo taip kad ov testas parode nestuma?🤭 testo dar kazka…
pupsika parašė:
As galvoju kad gal net ov neivykusi jei ryskeja🤔
Galatėja parašė:
As galvoju kad gal net ov neivykusi jei ryskeja🤔
Irgi galimas variantas. O buvot pagavę ov?
Viktorija31 parašė:
Sveiki jei labai neryškūs šmežuoja gali būti teigiamas ?ar bandyti dar viena pasidaryti ar laukti ryt ryto🙈🙂
As palaukciau ryto☺️
Viktorija31 parašė:
Sveiki jei labai neryškūs šmežuoja gali būti teigiamas ?ar bandyti dar viena pasidaryti ar laukti ryt ryto🙈🙂
Mano patirtis- ryskesni nt buvo vakare 🌞 bet pagal teorija- nt daromi ryte, kai slapimo koncentracija turi didesni kieki hcg.
O kas liecia "geresniu"- tai rinkoje tokia situacija, kad belenkiek melageliu atsirade. Perkuosi is ali, pigucius, nors negaila ju naudoti, kad isitikinti.
Su vyru nesisaugojam jau antrą ciklą. Pirmą ciklą jokių pasikeitimų nepastebėjau, bet šį ciklą labai daug išskyrų. 🫣 Anksčiau jų kiek padaugėdavo aplink ovuliacijos laikotarpį, o dabar jų nemažai beveik visada. Man tai yra gana neįprasta. Šiandien taip pat pastebėjau, kad krūtinė atrodo ir jaučiasi padidėjusi. Lyg pabrinkusi būtų ar pan. Ar čia koks sutapimas, nes organizmas taip reaguoja į nesisaugojimo pradžią? 🤔
Viktorija31 parašė:
O koks geresnis testas nusipirkti?nes čia pigiausia pasijamiau pakuoteje 2vnt.galvoju ir aš,kad palaukti ryto
Galit kelis skirtingus pasiimt, visi gi negali meluot 😁
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai