Jurintaaa parašė:
Nepakenksit tikrai, o padėti galite labai daug kuo![]()
Isgeriau dabar dar viena, as geriu progesterona tik kokias 4 dienas dar. Manau reikia siek tiek palaukti, bet gersiu ryte ir vakare tada
Jurintaaa parašė:
Nepakenksit tikrai, o padėti galite labai daug kuo![]()
Isgeriau dabar dar viena, as geriu progesterona tik kokias 4 dienas dar. Manau reikia siek tiek palaukti, bet gersiu ryte ir vakare tada
Mamyteeva parašė:
Vakare prieš miegą geriamas progesteronas ir 1 k dienoje ,bent jau man taip sakė
Eleonora Bonė parašė:
Kaip įdomiai, kad net nesulaukus mm ne iškart testai rodo nėštumą. Aš buvau įsitikinusi, kad niekada nereikia tiek laukti. Tikra kankynė. O jeigu šitaip ne vieną mė…
Priklauso nuo to kada įvyksta implantacija(7-12dpo), tai tada ir parodo nt. Visų atvejai skirtingi, kitoms ov po mm iškart, tai pagauna teigiamus greitai, o kitoms laukti tenka dvi savaitės po ovuliacijos
Sarasa parašė:
Vakare prieš miegą geriamas progesteronas ir 1 k dienoje ,bent jau man taip sakė
Aš geriu du kartus, ryte ir vakare, svarbiausia, kad ne valgio metu ir kad negerti vienu metu daugiau nei 200mg
Eleonora Bonė parašė:
Kaip įdomiai, kad net nesulaukus mm ne iškart testai rodo nėštumą. Aš buvau įsitikinusi, kad niekada nereikia tiek laukti. Tikra kankynė. O jeigu šitaip ne vieną mė…
Na taip , mano atveju tai kiek pamenu tai visi testai pradedavo rodyt tik mm veluojant.. as net nestumus visus pernesioju nuo 10 iki 14 dienu. Siandien man mm diena, maudzia pilvo apacia, yra baltu isskyru. Savaitgalis lemiamas man Arba ateis mm Arba vel gadinsiu nt ☺️
Pamirsau parasyti, kad gruodzio men pirma karta rode 4 d iki mm teigiama, tai buvo gruodzio 12 d bet gruodzio 19 persileidau, tai gal sis ciklas issireguliavo.. bet siaip cia merginos kelia ankstyvus testukus ko pasekoja ir mane sugunde tuos nt testus gadint 😊 geriausia juos atlikinet veluojant mm, bent jau mano atveju 😁 nes kitaip labai daug abejoniu sukelia 🙈
Einasau12 parašė:
Sveikos mergaites ar ir jus kazka matote ? Ar tik as viena noriu matyti ?
Aš tai matau 🥹🧸🤭
Leomona parašė:
Aš tai matau 🥹🧸🤭
Labai tikiuosi 🤞🤞
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai