Momaternity parašė:
Labas rytas,panašu kad pagaliau įvyko stebuklas 🥰🥹 taip dar sunku patikėti,bet tris dienas išeilės skirtingi testai tą patį rodo☺️
Sveikinimai 🌸
Momaternity parašė:
Labas rytas,panašu kad pagaliau įvyko stebuklas 🥰🥹 taip dar sunku patikėti,bet tris dienas išeilės skirtingi testai tą patį rodo☺️
Sveikinimai 🌸
Sveikos, esu nauja narė, jungiuosi prie jūsų, nes norisi pasipasakoti
gal bus lengviau laukti :)) planuojam jau 9 mėn, bet nelabai sėkmingai, birželį jau lankiausi pas ginekologę, nes pasidarė neramu, kad užtrukom
tai gavau pasidaryt hormonų tyrimus, atsakymai visi geri, tik skydliaukės šiek tiek aukštokas, tai paskyrė tiroksiną (nors endokrinologė sakė, kad toks rodiklis kaip mano, nėra tikrai kliūtis pastoti).
Tai šį ciklą aišku bandėm vėl, šeštadienį turėtų mm prasidėt, bet požymių kol kas nejaučiu.
Galvoju, gal viski užkibo..?Nes temperatūra jau kuris laikas maždaug 37,1, vis pamaudžia pilvą, lyg pykina kartais. Šiandien dariausi testą, bet neigiamas..
laukimėlis_1 parašė:
Sveikos, esu nauja narė, jungiuosi prie jūsų, nes norisi pasipasakotigal bus lengviau laukti :)) planuojam jau 9 mėn, bet nelabai sėkmingai, birželį jau lan…
O vyras spermogramą darėsi?
barbytukas parašė:
O vyras spermogramą darėsi?
Dar ne, sakėm jei šį kartą nepavyks, tada darysis
Slapuke 1 parašė:
Labuka man vel kartojo tyrymus bet šikart šiek tiek kitokius nei antejoj dariausi ir brangiau mokejau .viena nustate 6.6 savaite privaciai 5.5 tad liepe kartot 😏😔…
labai aukšti hcg skaičiai ir tokiame nėštume tikrai ne pagal hcg savaites reikia žiūrėti - tik per echoskopą. Na ir pagal paskutinių mm datą. Jei gydytoja liepė hcg daryti, kad patvirtinti kokia savaitė, tai keisčiau gydytoją ir eičiau ieškoti naujos
laukimėlis_1 parašė:
Dar ne, sakėm jei šį kartą nepavyks, tada darysis
tik galvoju ar dar verta tikėtis,kad laukiuos..?taip tikiuosi,kad savaitgali neateis mm ir galėsiu kartot testą
laukimėlis_1 parašė:
tik galvoju ar dar verta tikėtis,kad laukiuos..?taip tikiuosi,kad savaitgali neateis mm ir galėsiu kartot testą
Tikrai verta palaukt, dar testui gali buti ankstoka, man vaiduokliuka parode tik mm diena. Ryskesnis jau buvo kai velavo mm kelis dienas 🙏🏻
laukimėlis_1 parašė:
o ov sekėt su testais, žinot tiksliai, kada įvyko?
laukimėlis_1 parašė:
Sveikos, esu nauja narė, jungiuosi prie jūsų, nes norisi pasipasakotigal bus lengviau laukti :)) planuojam jau 9 mėn, bet nelabai sėkmingai, birželį jau lan…
Sveiki, nepraraskit vilties, pati dariausi testą likus. 2 d. iki numatomų MM ir buvo neigiamas. Mėnesinių dieną pamačiau vaiduoklį
Momaternity parašė:
sveikinimai svajoniu testas 🥰
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai