Galatėja parašė:
Matot teigiama testa ir klausiat ar esat nescia??🤔
Tikrai kad pastarosiom dienom nesuprasi kas čia vyksta
Galatėja parašė:
Matot teigiama testa ir klausiat ar esat nescia??🤔
Tikrai kad pastarosiom dienom nesuprasi kas čia vyksta
Esstella parašė:
Sveikos, kaip manot po kiek laiko nt parodytų ar laukiuosi nuo nesaugaus lytinio akto? Tai buvo vienintelis kartas be apsaugų😊 jau esu gimdžiusi bet dbr atrodo vėl …
Po 10-18 dienų +- 💙
Vaiduska_xo parašė:
Sveikos būsimos mamytės. Aš su tokiu klausimu, prieš daugiau nei savaitę pasirodė ružavos išskyros, bet visai prieš pat mėnesines, tada pasidariau testą buvo neigia…
Ginekologė dažniausiai pamato neštumą su echoskopu po mėnesinių praėjus 1-2 sav. tik., su sąlyga kad ciklas reguliarus.
Krasula parašė:
Ginekologė dažniausiai pamato neštumą su echoskopu po mėnesinių praėjus 1-2 sav. tik., su sąlyga kad ciklas reguliarus.
Ačiū labai, pasirodžiau gal gan kvailoka, bet tas teigiamas testas ir prieš tai įvykiai mane visai išbalamutino iš sveiko proto
Krasula parašė:
Oo labas krasula,kaip sekasi? 😊
Galatėja parašė:
Labas rytas merginos ir veliavyciu deliotojos😌😄
7DPO si cikla oj kaip nagai niezti nors nieko nejauciu ir nelabai laikas dar jaust…
Labs ryts. 🏳🏳🏳
Man atejo siunta su nt, bet uzstrigo dureliu atidarymas- negalejau atsiimti. Bet nesisieloju 🤣🤣🤣🤣🤣 nes ot darausi. Nezinau kam, bet gal isitikinimui, nes BKT jau kyla, tai ir ov ne uz kalnu.
NerBa parašė:
Labs ryts. 🏳🏳🏳
Cia likimas zenklus siuncia per anksti nesitestuot🤣🤣
NerBa parašė:
Labs ryts. 🏳🏳🏳
Nerba, tai tie testai ten taip ir liko?? 🥹😁😁 Kas bus? Atiduos gi??