Nepasiduodanti parašė:
Ar labai stopriai užkilęs? Na matysi ką sakys gydiyoja,o gal ir ne
Stipriai stipriai :)), bandysiu numusti bet jauciu kad ciklas jau nuplauks..
Nepasiduodanti parašė:
Ar labai stopriai užkilęs? Na matysi ką sakys gydiyoja,o gal ir ne
GiedreG parašė:
Na mqtyt nenori jis gegužę gimt. 🙂Matai kokie tie gegužės mėnesiai šiais laikais. Traukia link šiltesnių orų 🙂 Vistiek pavyks,jei ciklu ir vėliau,bet vistiek pavyks 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Na mqtyt nenori jis gegužę gimt. 🙂Matai kokie tie gegužės mėnesiai šiais laikais. Traukia link šiltesnių orų 🙂 Vistiek pavyks,jei ciklu ir vėliau,bet vistiek pavyks…
tai va...na bus kaip bus
Labas rytas visoms
ne visai planuotai, bet jungiuosi prie planuojančių žirniukus. Antro vaikučio norėjau jau visus paskutinius metus, vyras tik labai dvejojo ir abejojo. Ir va, veiksmo įkaršty buvo priimtas sprendimas, o kaip tik ir vaisingos dienos
Atėjau pasiskaitinėti su max lūkesčiais, kad viskas pavyks vienu ciklu, kaip ir su dukra, kai nei aš ką sekiau, nei žinojau ir iškart pavyko. Dabar su kiekvienu puslapiu optimizmas vis mažėja. Na žiūrėsim... dabar laukimas. Sau pažadėjau testuotis tik jei mm vėluos, bet žinant savo nekantrumą, negarantuoju, kad taip ir bus
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos.🙂 Kaip jūs šiqndien? 🙂Itariu,mėgaujatės vasaros atostogom
Labas rytas, as tai irgi sunkiai keliaus, bkt vel nukrito, kazkokias nesamones krecia tas mano organizmas
sukelia papildomo streso. O siaip neblogai viskas 😊 visi maudimai tempimai praejo, pilvo putimas irgi, krutine nebe jautri, zodziu galima gyvent 😂
GiedreG parašė:
Laba pusetinos nuotaikos, padare kraujo tyrimu pries ivf ir prolaktinas vel uzkiles, neaisku ar neatides visko...biski liudna
Labas. Man prieš IVF buvo užkilęs prolaktinas, todėl vartojau bromokriptiną. Mano atveju tai neturėjo įtakos stimuliacijoms. Kaip mane informavo, jo pakilimas daro įtaką pačiam pastojimo procesui. Po gerų poros mėn. vaisto vartojimo, prolaktinas normalizavosi.
Vandenyno dvelksmas parašė:
Labas. Man prieš IVF buvo užkilęs prolaktinas, todėl vartojau bromokriptiną. Mano atveju tai neturėjo įtakos stimuliacijoms. Kaip mane informavo, jo pakilimas daro …
Iki kiek pakilęs buvo? Ir stimuliavo dar su pakilusiu ar tik nusimusus? Pas mane edme te kad tiesiog blogas laikas papuole tyrimui, pagal savijauta jauciau kad bus uzkiles, bet jis tirsiog sokineja, viena dien gali but tiek po savaites jau normoj...
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos.🙂 Kaip jūs šiqndien? 🙂Itariu,mėgaujatės vasaros atostogom
Labas rytas 😊 Nuotaikos geros, grizau po atostogu i darba 🤭 Tai lengvai dar kažkaip. Gal šiandien ov, nes ryte labai maudė dešinėje pusėje kiaušides... 12cd
Laukiugandro parašė:
Labas rytas, as tai irgi sunkiai keliaus, bkt vel nukrito, kazkokias nesamones krecia tas mano organizmassukelia papildomo streso. O siaip neblogai viskas 😊 vis…
O man maudimai pilvo liko. Širyt ypač jaučiaa,į kirkšnis nueina. Krutinė jautri,bet minimaliai. Nieko neprisigalvoju ir tikrai nesureikšminu. 🙂bandysiu išsijudint po truputi 🙂
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai