SlaptojiPrincesė parašė:
Na man lyg ir nemeluoja, dariausi dar testeros ir iš MAMMOLAND , bet skubėjau ir pamiršau nufotografuoti. Plius mažai miegojau, tai šlapimas nebuvo labai koncentruo…
Sveikinu❤️ kokie simptomai? Ir kada jie prasidejo?
SlaptojiPrincesė parašė:
Na man lyg ir nemeluoja, dariausi dar testeros ir iš MAMMOLAND , bet skubėjau ir pamiršau nufotografuoti. Plius mažai miegojau, tai šlapimas nebuvo labai koncentruo…
Lėlytė08 parašė:
O simptomus kokius jauciate?
Didelis nuovargis ir labai jautrios krūtys, tiek speneliai , tiek pačios krūtys skausmingos. O šiaip daugiau lyg ir nieko
Sandra988888 parašė:
Spenelių jautrumas buvo iškart įvykūs ov, dabar jau ir pačios krūtys skausmingos
Maniosime parašė:
Bet tik facelle vaiduokliavo, dariausi kitus irgi jautrius ir nieko, švarūs visi
Man taip pat buvo. Bet visdar 42cd atsikėliau be mm 😃
GretaC parašė:
Man taip pat buvo. Bet visdar 42cd atsikėliau be mm 😃
Aš vietoj Jūsų jau sunerimčiau, nes organizmui tai visai ne į naudą. Čia jau nejuokinga, man kai buvo jau 35cd, tai ginė rado labai didelę cistą
Indriukas777 parašė:
Aš vietoj Jūsų jau sunerimčiau, nes organizmui tai visai ne į naudą. Čia jau nejuokinga, man kai buvo jau 35cd, tai ginė rado labai didelę cistą
Kokio dydzio? Mane apziurejo apie 60 ciklo diena tai cista vos tilpo i kiauside ir buvo 3.24 cm dydzio.
Indriukas777 parašė:
Pritariu,menki juokai čia jau.
Indriukas777 parašė:
Tai aš jau senai nerimauju, ar vėlyvą implantacija, ar ilgas ciklas, ar cista kokia ... dar iki 40 cd laukiau nes kaip ir dar normalu jei ciklas prailgėjo po abrazijos, jog gali būti ir 35-40d, nes pirmasis ciklas man toks ilgas buvo. Bet jau dabar matau kad niekas nesikeicia, o tik laikas eina, tai kitą savaitę jau turėsiu laisvų dienų ir persiregistruosiu kitoj poliklinikoj ir bandysiu gauti siuntimą pas ginekologe. Sventes, laisvadieniai, toks laikas šiuo metu kad i tas poliklinikas nera laiko kada skubiai kreiptis, ir vis dar laukiau mm, bet jau vsio, nelauksiu nes panašu kad neateis .
Na nebent stebuklas įvyktų ir pirmadienio rytą man nt parodytu //, nors praeitą sav hcg nk nerode.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai