Saulytė92 parašė:
Nežinau šios parduotuvės. Aš pati nusprendžiau jį vartoti, nes pasiskaičiau, kad daug kam jis veiksmingesnis nei folio rūgštis![]()
Ar jūs su inofoliku begeriant pastojote? Pas mane daugiau klausimų nei atsakymų 🙈😁
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįSaulytė92 parašė:
Nežinau šios parduotuvės. Aš pati nusprendžiau jį vartoti, nes pasiskaičiau, kad daug kam jis veiksmingesnis nei folio rūgštis![]()
Ar jūs su inofoliku begeriant pastojote? Pas mane daugiau klausimų nei atsakymų 🙈😁
Gandrų belaukianti parašė:
Šiuo metu geriu lenkišką inofolik atitikmenį inofem. Bet šiaip pastojau pagalbinio apvaisinimo dėka
prieš tai turėjau jau nesėkmūnga IVF ir FET. Antro IVF metu šį kartą darėm gimdos pabraižymą ir pridėjau folatą, ne folio rūgštį. Tai nežinau ar sutapimas, ar būtent tas folatas padėjo
Saulytė92 parašė:
Šiuo metu geriu lenkišką inofolik atitikmenį inofem. Bet šiaip pastojau pagalbinio apvaisinimo dėkaprieš tai turėjau jau nesėkmūnga IVF ir FET. Antro IVF metu š…
Ojoj kiek daug teko jums praeiti😲... Svarbu kad viskas gerai būtų 🥰 šiandien nusipirkau live well folio rūgštį. Kol atrasiu is kur pirkti folatą 🙈
Gandrų belaukianti parašė:
Ojoj kiek daug teko jums praeiti😲... Svarbu kad viskas gerai būtų 🥰 šiandien nusipirkau live well folio rūgštį. Kol atrasiu is kur pirkti folatą 🙈
Tikrai rekomenduoju iherb.com. buvo vieną kartą man pastrigęs siuntinys, bet jis vistiek atėjo, o už vėlavimą jie pinigus gražino. Antrą kartą užsisakiau ir gavau be problemų
naudoju life extension fimos folatą.
Saulytė92 parašė:
Tikrai rekomenduoju iherb.com. buvo vieną kartą man pastrigęs siuntinys, bet jis vistiek atėjo, o už vėlavimą jie pinigus gražino. Antrą kartą užsisakiau ir gavau b…
Ačiū jums už rekomendacijas🎈
Simpatukass parašė:
Labai ačiū už šiuos gražius žodžiusvaistu nebeturiu, todėl ju nebegersiu draugiau be vaisingumo specialysto, bet turiu klausima ar taip gali būti 🤷♀️ vis tikri…
Ovuliacija vyksta tik kai antrasis bruksniukas yra ryskesnis uz pirmaji, gal jus vos pasirodziusi bruksniuka skaitote ovuliacija. Bet kaip ir kita nare sake, gali jie ir gryba pjaut prie pks.
rozytea parašė:
kazinau man daktare sake ,kad man policistines kiausides. Lengvai as pastojau ir dar dvynukai, gal cia tik mitas ,kad sunku pastot su policistinem kiausidem.. Beto …
Gal jus neminkit ant zaizdos cia likusioms
Zodziu, turejau pks pries pastojant, pavargau irgi, bet pavyko. Po nestumo pks neliko. Bet atsirado endometrioze. Kaip visada skauda sona nuo vidurio ciklo, kaip ir prie pks. Labai nesureiksminau, savo bedas zinau, profilaktiskai nuejau pas gine, o ten beveik 6cm cista vienoje kiausideje. Kol kas stebejime kaip bus po menesiniu. Gal yra cia turejusiu toki dziaugsma? Kaip baigesi?
Pumpum parašė:
Zodziu, turejau pks pries pastojant, pavargau irgi, bet pavyko. Po nestumo pks neliko. Bet atsirado endometrioze. Kaip visada skauda sona nuo vidurio ciklo, kaip ir…
Pas maje buvo 5cm cista. Tai stebėjom ir po mėnesinių jos nebebuvo. Tik gydytoja liepė nesitampyti, nekelti nieko sunkaus, kad ji netrūktų
Saulytė92 parašė:
Pas maje buvo 5cm cista. Tai stebėjom ir po mėnesinių jos nebebuvo. Tik gydytoja liepė nesitampyti, nekelti nieko sunkaus, kad ji netrūktų![]()
Aha, as tai trenere dirbu ir sportuoju non stop
tai db uzdraude irgi. Man tie skausmai tokie pazistami buvo, daznai atrodydavo kad plys kiauside ir prie pks bet nuejus nieko baisiau uz tai nerasdavo, veiklos neribojo. Db liepe irgi ramiai sedet iki kito ciklo kol apziuresim. Toks jausmas kad po menesiniu dingsta ir nuo vidurio ciklo vel uzbujoja 😑
Pumpum parašė:
Aha, as tai trenere dirbu ir sportuoju non stoptai db uzdraude irgi. Man tie skausmai tokie pazistami buvo, daznai atrodydavo kad plys kiauside ir prie pks bet …
Man taip buvo, sutvarkė su KT
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai