2020.05.31 17:54 (prieš 6 m.)
rugiagele_ parašė:
Aciu uz atsakyma!
Mazylio ir man minusas pasirode kiemas, arti gatves, didelis eismas ir masinu triu…
Su Saules zuikuciais man nenusiseke susitikimas. Tarems del susitikimo, darzelio apziuros. Pati direktore pasiule susitikimo laika, taciau atvykus ji neturejo man laiko. Suprantu, ji ten ne tik direktore bet ir aukletoja, bet na... laika gi paskyre ji pati 🙂 tai atvykome, kalbejome grupeje tarp vaiku ir kitos aukletojos. Ten zaidimu zona ir miegojimo ta pati. Toj pacioj zaidzia, miego metu dedami ciuzinukai ant zemes. Valgomasis atskira patalpa. Vaikai visi visokio amziaus buna vienoje grupeje. Taip pat buna atveda vaikus keliom valandom, na toks kaip valandinis darzelis. Maistas uzsakomas. Zaidimu aiksteles visai neturi. Salia miskas tai sako kad eina i ji. Na ir daugiau nelabai ka pakalbejom, nes labai skubejo, pasake, kad turi eit padet rengt vaikus i lauka. Bet va labai gyresi, kad jos darzeli lanko Kalinkino sunus, kas man tikrai nera prioritetas renkantis darzeli. Per ta skubejima pamirsau paziuret meniu. Parvykus parasiau laiska ir paprasiau bent vienos savaite meniu atsiust. Gavau atsakyma, kad meniu nesiuntineja, jis yra kolidoriuje ir kad tevai gali nusifotografuot. Likau nesupratusi, man dabar vaziuot atgal nusifotografuot meniu? 😃 tai kadangi pirmas susitikimas nenusiseke, tai pagalvojau kaip mes bendrausime toliau?
Tada dar netiketai suzinojau, kad kaimynes vaikas lanke butent si darzeli, bet po keliu men pakeite i berdos Sviesos sleni. Kaimynes atsiliepimai apie Saules zuikucius buvo neigiami, tad tai tik dar labiau mane paskatino sio darzelio nesirinkti.