GitaP. parašė:
Tai sikarta viska pati darysiu ta prasme prg tyrsiuos o gine mano grina isvepele tai sausi i siaulius persiregistruosiu tada ten ir leksiu aptart
Ir gerai darai, butina turet gera gine, nes kitaip vargo vakariene..
GitaP. parašė:
Tai sikarta viska pati darysiu ta prasme prg tyrsiuos o gine mano grina isvepele tai sausi i siaulius persiregistruosiu tada ten ir leksiu aptart
Ir gerai darai, butina turet gera gine, nes kitaip vargo vakariene..
Kimmi parašė:
Kodel liepe mazint? Jis gi nekenkia![]()
Man genetike jau 11sav liepe nutraukti, perinatologe Santarose 13sav liepe per 5 dienas nutraukti, nes jau placenta grazi buvo, as aisku pabijojau ir tik per 3sav nutraukiau
Kimmi parašė:
Ir gerai darai, butina turet gera gine, nes kitaip vargo vakariene..![]()
Po nauju vaziuosiu prg pasidaryt paziuret po pirmu mm koks jis yra ir ikelsiu jus man padesit suprast ar geras nes ta musu gine tik per menesi viena diena buna ir nebenoriu pas je
Kimmi parašė:
Kodel liepe mazint? Jis gi nekenkia![]()
Daugumai liepia mažinti nuo 12 sav, nes placenta ima gaminti Prg.
giedrulisimo parašė:
Gal jus galite pasakyti o pastojus galima tirtis poros suderinamuma?
GitaP. parašė:
Gal jus galite pasakyti o pastojus galima tirtis poros suderinamuma?
Ta prasme pastojus?
Tiria kariotipus genetikai ir, berods, po santykių tiria moters terpę, kaip ten vyksta sąveika.
giedrulisimo parašė:
Na prg galima vartot iki 32 sav
jis nekenkia! O placenta nebutinai 12 sav susitvarko su savo pareigom, as nerizikavau
giedrulisimo parašė:
Ta prasme pastojus?
Tiria kariotipus genetikai ir, berods, po santykių tiria moters terpę, kaip ten vy…
Pavizdziui as kai nesilaukiau uzsiregistravau o kol atejo laikas jau laukemes ar butu mums dare kariotipa jei butumem nuvyke?
GitaP. parašė:
Pavizdziui as kai nesilaukiau uzsiregistravau o kol atejo laikas jau laukemes ar butu mums dare kariotipa jei butumem nuvyke?
Negaliu to pasakyti...
Amota parašė:
Sveikos![]()
Gal kai kurios dar pamenat mane, su nelylanciu 40-45nmol PRG ir nesamonemis labese…
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai