Bonbon2025 parašė:
Taip rekomendavo .
Kas cia Jums taip rekomendavo jei ne paslaptis? Prausikli ir alieju irgi rekomendavo?
Bonbon2025 parašė:
Taip rekomendavo .
Kas cia Jums taip rekomendavo jei ne paslaptis? Prausikli ir alieju irgi rekomendavo?
Tinaina parašė:
Buvau keliose paskaitose apie naujagimio priežiūra ,tai tiek neonatalogr tiek higienistė iš sveikas mažylis . Naujagimio dienoraštį taip rašo dar : Valymas. Svarbu küdikio nosyte isvalyti 1-2 kartus per diena, patariama pries maitinima. Naudokite natūralius juros vandens lašiukus, pritaikytus kūdikiams nuo pirmu gyvenimo dienų, kurie padeda pašalinti susikaupusias gleives, drėkina nosies gleivine ir palengvina jūsų mažylio kvėpavimą . Visus susikaupusius nesvarumus „sugaukite" susuktu gana ilgu va-tos ritinėliu švelniai sukdama nosies landoje."
Dėl maudynių ,aliejus / prausiklis nebūtinas kasdien ,o jei ir pilt į vonelę ten keli lašiukai.
Bonbon2025 parašė:
Buvau keliose paskaitose apie naujagimio priežiūra ,tai tiek neonatalogr tiek higienistė iš sveikas mažylis . Naujagimio dienoraštį taip rašo dar : Valymas. Svarbu …
Tinaina parašė:
tai gal nereikia su tuo vandeniu kaskart valyti nosies, kažkiek gal yra tiesios apskritai dėl valymo, koks diedukas padziuves gali erzinti naujagimį,bus neramus , bet kaskart purkšti,dėl to dar labiau gali pradėt džiūti gleivinė
Bonbon2025 parašė:
Buvau keliose paskaitose apie naujagimio priežiūra ,tai tiek neonatalogr tiek higienistė iš sveikas mažylis . Naujagimio dienoraštį taip rašo dar : Valymas. Svarbu …
Skamba kaip komercinė reklama... aš tikrai nevalyčiau kasdien nosies pirktinėm priemonėm naujagimiui. Apskritai jei nėra poreikio nieko nereikia naudoti.
Bonbon2025 parašė:
Tai valai pagal poreikį ir viskas.
Tai pagal poreiki tai suprantu. Bet saket rekomendavo taip kasdien valyti. Ir dar per mokymus🫠
Bonbon2025 parašė:
Na, aš kai buvau mokymuose apie naujagimio priežiūrą sakė, kad reikėtų patikrinti nosytę kasdien, bet jei ji švari, tai ir nelįsti prie jos 😊
laurapovilone parašė:
Sveikos, norejau pasiklausti ar pasiteisino kam nors tas toks kaip prijungimas prie vežimo, kad vyresnis vaikas galėtų stovėti?
120% turejome ir labai pasiteisino💯 turejo.e xlander vezima ir laipteli prie vezimo.
Kamile_ parašė:
Mamytes, kuriu jau ne pirmas vaikelis, patarkite ka iskarto tureti namie "vaistineleje". Kokius tepaliukus nusipirkti, kad poto nereiktu lekti, begti ieskoti? Gal t…
Vaikučiui turiu:
1. Paracetamolio žvakutės
2. Vibrocil žvakutės
3. Sab simplex (pilvuko pūtimui)
4. Vyšnių kauliukų pagalvėlę (pilvo pūtimui)
5. Oktisepto
6. Pataisų sporas
7. Bepanten baby
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai