jurgiukkss1978 parašė:
kur jus uzsisaket galvajuoste ? noriu as grazia uzsakyti,bet nezinau kur,
Feisbuke yra Tu Spindi - aš pas ją sakiausi dukrytei galvajuostę ir papuošimą žvakei, likau patenkinta

jurgiukkss1978 parašė:
kur jus uzsisaket galvajuoste ? noriu as grazia uzsakyti,bet nezinau kur,
Feisbuke yra Tu Spindi - aš pas ją sakiausi dukrytei galvajuostę ir papuošimą žvakei, likau patenkinta

mamos snd pykausi su vyru del krikstateviu
jis nori kad butu jo sesuo,bet as nenoriu...o as noriu kad butu mano sesuo,jis nesake kad nesutinka...bet sako tavo sesuo jau turi krikstasuni...bet verskis per galva as nenoriu jo sesers ... tai reiskias vaikas nebus krikstytas kol nerasim kompromiso,ka daryt?gal kas buvo susidures su panasia situacija? (parasau del ko nenoriu ji yra jauna,nesugebes pasiruosti sventei pagal taip kaip visi jai ruosiasi)ji net nezino kaip svenciamos krikstynos yra lietuvoj ...o as noriu svente daryt gan tikrai ne kuklia ir ne seimos rate...esu pasimetus pikta ir nebezinau ka daryt,ar nusileist ir sutikt ar toliau but uzsispyrusiai....
Rikita parašė:
mamos snd pykausi su vyru del krikstateviujis nori kad butu jo sesuo,bet as nenoriu...o as noriu kad butu mano sesuo,jis nesake kad nesutinka...bet sako tavo se…
O kas bus krikstatevis?
karamelle parašė:
O kas bus krikstatevis?
krikstatevis butu mano sesers vyras...
Rikita parašė:
mamos snd pykausi su vyru del krikstateviujis nori kad butu jo sesuo,bet as nenoriu...o as noriu kad butu mano sesuo,jis nesake kad nesutinka...bet sako tavo se…
Aš laikyčiausi savo...
Rikita parašė:
krikstatevis butu mano sesers vyras...
Tai tuo labiau! Jau geriau porą mano nuomone imt...
Rikita- mes su vyru turim po broli, tai iki dabar nekrikstytas musu mazelis, nes negalejom issprest dilemos, bet pagaliau radom sprendimo buda- antras leliukas
Jei rimtai as tik uz tevus is skirtingu seimu, toliau kriksto tevu butu tavo sesers vyras, tavo sesuo jau turi krikstasuni, o vyri sesuo ne...mano nuomone kriksto mama turetu but vyro sesuo, be to gal kaip ir mes suplanuosit antra leliuka ir gales krikstyt tavo sesuo
Mamos as jusu patarimo....visko neperskaiciau gal jau gvildenot tokia tema.....
Krikstysiu brolio mergyte, bet tuo paciu bus krikstomas ir berniukas zodziu du vaikai iskart. Kaip suorganizuot visus tuos zaidimus pvz. jei as darau pasizadejimu korteles, o anie kriksto tevai nedaro, kaip atrodys, ar man susisiekti su anais tevais ir jiems sakyt, kad darytu ar kaip cia padaryt? pvz.darysiu saldainius su mergytes foto, o berniuko nebus? pvz.seneliams ir mociutems dovanas zadu pirkt ar nieko jei tik anukes vardu jas gaus? Ar kalbet su anais kriksto tevais, kad mestusi pinigelius ir pirkt bendras dovanas seneliams? Gal kas yra dalivaves tokiose ar turi patirties kas kaip. Aciu is anksto kiekvienai uz patarimus
wilmutew parašė:
Mamos as jusu patarimo....visko neperskaiciau gal jau gvildenot tokia tema.....
Krikstysiu brolio mergyte, bet tuo paciu bus krikstomas ir berniukas zodziu du vai…
mano nuomone susisiekit su anais krikstateviais ir viska bendrai darykit
bus ir pigiau ir nebus apmaudu jei is ju puses nebus tiek kiek is jusu
o viena vardeli pridet jeigu ka ir jums nebus sunku
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai