Kiky parašė:
Tiksliai nezinau kaip tada buna, bet kazkas cia anksciau rase per kiek laiko ateina testo rezultatai. Tai gali but ir pagimdzius jau kai ta suzinosi😄
Maniskis dalyvavo
nes jau pats gimdymas prasidejo kai gavom atsakymus.
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusKiky parašė:
Tiksliai nezinau kaip tada buna, bet kazkas cia anksciau rase per kiek laiko ateina testo rezultatai. Tai gali but ir pagimdzius jau kai ta suzinosi😄
Maniskis dalyvavo
nes jau pats gimdymas prasidejo kai gavom atsakymus.
kozanostra parašė:
Nezinau kaip ten su vyru iki gimdymo,bet mano atveju su manim dalyvavo per gimdyma mano mama,tai mes kai atvykom kartu tai taip ir isbuvom ir iki gimdymo mama buvo …
Tai jeigu iškart skatina ar gimdai tada taip, bet kartais guldo į stacionarą, daro tyrimus, žiūri ir pvz numato terminą ryt/poryt skatinti tai tikrai neįleis nei msmos nei vyro su nakvyne....
Jeigu atvaziuoji ir iskart-tada taip.
_sansara_ parašė:
O tai buvo karantino metu? Imate mokamą palatą?
Ne tai buvo ne karantino metu,o palatos neemiau,nes vyras buvo uzsienyje ir nespejo grizt
Nifentite parašė:
Tai jeigu iškart skatina ar gimdai tada taip, bet kartais guldo į stacionarą, daro tyrimus, žiūri ir pvz numato terminą ryt/poryt skatinti tai tikrai neįleis nei ms…
As atvaziavau ir ten nubego vandenys tai jau ir paliko mane
_sansara_ parašė:
Sveiki! Domina toks klausimas. Į stacionarą po termino Santarose guldo ar galima ateiti dienos metu apžiūrai? Jei paguldo, ar gali būti vyras šalia jei pasiimti ats…
Mane apziurejo viena diena po termino ir paskyre data skatinimui, jei iki tos datos nepagimdau, negulde ir i dienos stacionara nejau, jei nera jokiu indikaciju tai suprantu tikrai neguldys ir i dienos stacionara vaiksciot nereiks. Bet pas jus sedmenine pirmeiga tai gali buti ir kitaip.
Kiky parašė:
Santarose man atrodo greitai ateina atsakymai. Bent mes su vyru sužinojome, kad neigiami po kokių 2-3 valandų.
vasare17 parašė:
Santarose man atrodo greitai ateina atsakymai. Bent mes su vyru sužinojome, kad neigiami po kokių 2-3 valandų.
Ėminiai siunčiami į laboratoriją du kartus per parą berods, 11 val. ir kažkada vakare. Tad atsakymo laikas priklauso ir nuo to, kada paguldo.
_sansara_ parašė:
Dėl privačios palatos reikia sakyti iškart atvykstant? Kaip šnd dėl palatų?
Reikia pasakyti akušerei, kai būsite gimdykloje.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai