zaliaake28 parašė:
Kodel man taip iskyla tas biskvitas? Darau viska kaip nurodyt![]()
Aš manau, kad per daug miltų arba prastai išplakti kiaušiniai.
zaliaake28 parašė:
zaliaake28 parašė:
O biskvita kepate ikaitintoje orkaiteje?
Jur Gita parašė:
Na miltu dejau tiek kiek parasyta tiksliai. O del kiausiniu tai gal ir per mazai plakiau. Reikia iki baltos purios mases, o pas mane gaunasi nebalta mase. Tai kiek cia laiko reikia plakti su mikseriu kad butu balta?
dominyk4 parašė:
O biskvita kepate ikaitintoje orkaiteje?
Taip orkaite ikaitinu iki reikiamos temperaturos ir tada dedu
zaliaake28 parašė:
Taip orkaite ikaitinu iki reikiamos temperaturos ir tada dedu
O kepimo miltelius dedat? Jei dedat gal neismaisot su miltais gerai?
zaliaake28 parašė:
Na miltu dejau tiek kiek parasyta tiksliai. O del kiausiniu tai gal ir per mazai plakiau. Reikia iki baltos purios mases, o pas mane gaunasi nebalta mase. Tai kiek …
Apie 5 min as plaku
Ernesta15 parašė:
O kepimo miltelius dedat? Jei dedat gal neismaisot su miltais gerai?
Dedu. Ismaisau gerai
Ernesta15 parašė:
Apie 5 min as plaku
Na as irgi apie 4-5min kazkur. Poto plakant pilu alieju ir miltus su kepimo milteliais sumaisytus irgi plaku su mikseriu. Gal nereikia su mikseriu miltu? O su saukstu ismaisyti?
zaliaake28 parašė:
Na as irgi apie 4-5min kazkur. Poto plakant pilu alieju ir miltus su kepimo milteliais sumaisytus irgi plaku su mikseriu. Gal nereikia su mikseriu miltu? O su sauks…
Kiaušinius plaku tol, kol pasidaro tiršta, balta masė. O miltus įmaišau tik šaukštu, lengvais judesiais, kad nesubliukštų kiaušiniuose esantis oras.
Sima N. parašė:
Kiaušinius plaku tol, kol pasidaro tiršta, balta masė. O miltus įmaišau tik šaukštu, lengvais judesiais, kad nesubliukštų kiaušiniuose esantis oras.
aha man anksciau taip pat budavo ,o dabar kaip jus darau ir viskas ciki piki gaunasi,dar orkaite reikia prisipratinti kepimui
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai