Lasele parašė:
As kadangi bijau ciut,tai lauksiu saziningai 6dienio.Laboratorijos klausiau,sake turetu ta pacia diena duoti atsakyma. Siandien pasidariau prg padidinus ir pridejus…
o liuks prg! priminkit, ka ir kaip miksuojat?
Lasele parašė:
As kadangi bijau ciut,tai lauksiu saziningai 6dienio.Laboratorijos klausiau,sake turetu ta pacia diena duoti atsakyma. Siandien pasidariau prg padidinus ir pridejus…
o liuks prg! priminkit, ka ir kaip miksuojat?
cola parašė:
beje, kas klauset del BAK darytos HSG. Nusiunciau isversta israsa tiesiog. Z nieko nesake kad blogai. Tai supratau, kad tiko. As paaiskinau, kad cia kitoks metodas …
Super tuomet
Taip, galima rinktis kokią nori daryt. Prisimenu man taip pat siūlė su putom (2015 m), Lt klinikoj, bet dariau be jų, nes norėjau turėt ką parodyt. Kad patys matytų vaizdą. O su putom nėr galimybės padaryti foto (bijau suklaidinti, bet taip supratau).
Šifonyte parašė:
Aha. Pirmadieni ta diena. Man biopsija, mamai vel chemoterapija pradedama( buvo pries 5m), padare pakartotinai kompiuterine tomografija, tai rado jau ir kauluose me…
Stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai
Lasele parašė:
Lasele parašė:
As ruosiantis FET Santorose sestadieni kraujus pridaviau.Tai be problemu,klause ar turiu prisijungima,sakau nerandu.Tai atsiunte emeilu.Tik reik priduoti apie 10v.,…
Chi chi, as tai turbūt visada pirma būdavau po durim, dar net nepradėjus jom dirbti
Na toliau laukiam rezultatų, mergaitės
Januari parašė:
Super tuometTaip, galima rinktis kokią nori daryt. Prisimenu man taip pat siūlė su putom (2015 m), Lt klinikoj, bet dariau be jų, nes norėjau turėt ką parodyt. …
na gal Jus dar uzklauskit jos. Maza kas susisvies. Bus ramiau 😏 jo ten echoskopu ziuri, kaip teka tas skystis.
cola parašė:
na gal Jus dar uzklauskit jos. Maza kas susisvies. Bus ramiau 😏 jo ten echoskopu ziuri, kaip teka tas skystis.
Aj, aš tai darysiuosi be putų, kad būtų foto,tegu patys ten žiūrisi
O koks metodas, su putom pirma kart girdziu..nors galvoju cia ir nesu darius, tik hystero, ir Tr kaip ten dare tai nzn.
Mano testukai dar nelabai nori pagaut nestumo
nejautrus matyt, nors sios nakties, 3 val i wc keliaus.. lygtais seseli meta, bet gal tik kad noriu matyt tai ir matau. Realiai pagalvojus siandien 8 DPI, bet sodinta tai vakare, tai kaip ir tu 8 d dar nera...
Na keliausiu siand kraujo, bus aiskiau
rezultatai vel taip pat vakare, tai visa diena kantrybes darbe
Mano vyras atsikele, sako tu nebuvai wc
sakau kodel, buvau, sako o kur pagaliukai
parodziau jam kelis kur nieko ner ir siandienini sakau kur ka matai, tai ant to ir parode kad seselis yr...
tai reiskias neisivaizduoju..
Sorry cia su savo isvedziojimais, bet as kadangi visada testus gadinau pries hcg ir jau zinojau ats tai si kart atvirkstine eiga..
cola parašė:
o liuks prg! priminkit, ka ir kaip miksuojat?![]()
Tr liepe 1 crinone.As po keliu dienu padariau po 2 crinone.Ir kadangi pasidarius prg buvo 57,o nuo ano karto man ten itarimas buvo kad zemas jis,pridejau dar Gepretix 200mg nakciai.
julie parašė:
O koks metodas, su putom pirma kart girdziu..nors galvoju cia ir nesu darius, tik hystero, ir Tr kaip ten dare tai nzn.
Laukiam laukiam tavo skaičiuku, jau noriu įrašyti 😉
Krisstexx o tavo skaiciu rašyti ar dar palaukti antro atsakymo?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai