Miracolo parašė:
Help mergaites!
Kaip greitai numusti homocisteina? Man jis 9,70 (3,70-13,90). Sestadieni turbut pr…
Pabandykit palikt b12, ty metilb12- nuo izoliuoto b12 paprastai neberia, nuo b6- gali.
Miracolo parašė:
Help mergaites!
Kaip greitai numusti homocisteina? Man jis 9,70 (3,70-13,90). Sestadieni turbut pr…
Pabandykit palikt b12, ty metilb12- nuo izoliuoto b12 paprastai neberia, nuo b6- gali.
Ligitukas333 parašė:
Man pakilo, buvo 1.63 o po pusmecio 2,5. Geriau daug visokiu vitaminu, tai gal jie itakos turejo.
Man birželio 17 punkcija buvo, papildų daug geriu, gal per kelis mėnesius kažkiek atsistatys
Miracolo parašė:
Help mergaites!
Man per 2 savaites homocisteinas nuo 17,43 nusimušė iki 6.14 su 4 gr folato, aktyviu B12 1 mg kaitaliojant su aktyviu B6 40 mg
kisutis parašė:
Man birželio 17 punkcija buvo, papildų daug geriu, gal per kelis mėnesius kažkiek atsistatys![]()
Pabandykit veliau pasidaryti sita tyrima. As ji kartojau mazdaug po puses metu po ivf.
Ligitukas333 parašė:
Pabandykit veliau pasidaryti sita tyrima. As ji kartojau mazdaug po puses metu po ivf.
Neturiu tiek laiko nes rudenį vėl bandysiu.. tai gal rugsėjo pradžioje pasidarysiu
kisutis parašė:
Neturiu tiek laiko nes rudenį vėl bandysiu.. tai gal rugsėjo pradžioje pasidarysiu![]()
Sekmes Jums💓
merusele parašė:
Sveikos merginos, ar imanoma lt nusipirkti receptinius vaistus su elektroniniu fodinos receptu? Ar parduoda musu vaistines?
Taip, vakar kaip tik pirkau!
Vebi. parašė:
Taip, vakar kaip tik pirkau!
Ir prieme recepta be problemu?
merusele parašė:
Sveikos merginos, ar imanoma lt nusipirkti receptinius vaistus su elektroniniu fodinos receptu? Ar parduoda musu vaistines?
Ta prasme turite elektroninį skenuotą receptą, ar lv el.sistemoje išrašytą receptą?
Lv elektroninių receptų sistema skiriasi nuo LT el.receptų sistemos ir pas mus vaistininkės nematys to recepto. Bet jeigu turite skenuotą emaile tai jis tinka. Atsispausdinusi su tokiu receptu visus vaistus pirkau be problemų