Beezy parašė:
Santarose šaldymas kainuoja 557€
Perkėlimas vienas yra kompensuojamas. Tai kai darys FET'ą išskaičiuoti turi. 😊
Žiūrint kur, man NW reikėjo susimokėti už pirmą fet, nors ivf buvo kompensuojamas ir šviežio kėlimo nebuvo.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįBeezy parašė:
Santarose šaldymas kainuoja 557€
Perkėlimas vienas yra kompensuojamas. Tai kai darys FET'ą išskaičiuoti turi. 😊
Žiūrint kur, man NW reikėjo susimokėti už pirmą fet, nors ivf buvo kompensuojamas ir šviežio kėlimo nebuvo.
PalaimintaMAMA parašė:
Pas mane nerado jokios priežasties, tad teko 2 metus laukti. Bet čia jau senokai darė man. Prieš kovidą. Tai ir nepasikeitė. Bet tiek ilgai laukti sako... Man tai č…
na mums po LP nereikėjo laukti dviejų metų, nes buvo atlikti visi tyrimai įrodantys, kad nevaisingumo priežastis yra neaiški ir jokios gydymo priemonės negali pašalinti nevaisingumo (buvo atlikti visi kraujo tyrimai, spermogramos, ovuliacijų stebėsene ir pan., o laboraskopijos metu nerasta jokių saaugų, nepratekamumų ar pan.). Aišku žiūrint kada jūsų nevaisingumo kelias prasidėjo, nes jei LP nieko neranda, tai nuo jo ir nesiskaičiuoja. Va jei randa ir pašalina, tada jau skaičiuojasi nuo LP.
https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/616432c0c80f11e682539852a4b72dd4/asr
Nes tas ir apraše rašoma. Bet kuriuo atveju visada galit pasitart su jus prižiūrinčiu gydytoju. Nes gal visgi tikrai yra problemų tenai ir dėl to nepavyksta susilaukti stebuklo?
Latineca parašė:
Labas, prisiduodu
10dpi HCG 183 (tai dvigubėjimas geras❤️ trečiadienį kartosiu)
Sveikinimai
gal galit pasidalinti kas buvo daroma kitaip si karta kad pagaliau pavyko?
Zooja parašė:
Ačiū merginos už tikėjimą. Šiandiena vėl po echoskopijos. Matė jau ne tik pulūslytę, bet ir embrioną. Bet.. atrodo įsikibo į Cezario pjūvio randą. Ir yra labai žema…
Kokios optimistiskai nuteikiancios naujienas! Linkiu jums laimingos pabaigos! Dar karta pasikartosiu ir nesumeluosiu, kad sioje grupeje tikrai darosi stebuklai 🙏🌹🥳
Planning parašė:
Vaje, šito kažkaip neužfiksavau🙈 Buvo sakę kad 1600, nu bet reiks tai reiks![]()
na mums daugiau kainavo dėl kameros "TIME LAPSE" stebėjom kaip augo.
dabar trečiadienį laukia FET bandysim gal šį karta nepabėgs
Arijja parašė:
na mums po LP nereikėjo laukti dviejų metų, nes buvo atlikti visi tyrimai įrodantys, kad nevaisingumo priežastis yra neaiški ir jokios gydymo priemonės negali pašal…
O mums reikėjo. Mes po IVF turim dukrelę. Pavyko be jokių problemų, be jokių papildomų procedurų iškart. Taip ir liko neaiškios kilmės nevaisingumas. Nei gydytojas, nei embriologė nerado priežasčių, kodėl 7 metai nevaisingumo pas mus. Iš 10 apsivaisino 9 (taikytos mažos dozės vaistų). Augo visi, bet 5 nustojo vystytis ketvirtos dienos vakarą tik. Liko 4 blastukai. Vienas dabar zyzena šalia. Tai ir nežinom, kodėl nepavyko.
Anelle parašė:
Geras, mano draugė nw irgi darė, bet Klaipėdoje. Šviežiame cikle nekėlė, o viską šaldė, tai kėlimas buvo nemokamas, nes jį kompensuoja vlk. Mokėjo už kitus veiksnius.
Vilniaus nw gal ir čia su savo politika 😅🤦🏼♀️ tikrai įdomiai
O gal kas šiaip galit daugiau pakomentuot apie NW. Prieš tai IUI darėm Vaisingumo klinikoje, bet abu su vyru pritarėm, kad jie mums nelabai tinka. Todėl nusprendėme keliauti į NW.
Kaip čia teisingai viską pasiplanuot, nes pas juos dar neesam buvę, tai ar vykti dar prieš ciklą ar kokią 2 cd?
Turim kompensaciją dirbtiniam apvaisinimui, ar tokiu atveju dar reikia kažkiek mokėti darant IVF?
Arijja parašė:
O gal kas šiaip galit daugiau pakomentuot apie NW. Prieš tai IUI darėm Vaisingumo klinikoje, bet abu su vyru pritarėm, kad jie mums nelabai tinka. Todėl nusprendėme…
vykit anksciau, kad uzpildytu paraiskas kompensacijai, paskirtu tyrimus. Moketi vistik reikes, nes kiek valstybe kompensuoja nelygu kokios kainos pas juos. Skirtuma reikia padengti
Arijja parašė:
O gal kas šiaip galit daugiau pakomentuot apie NW. Prieš tai IUI darėm Vaisingumo klinikoje, bet abu su vyru pritarėm, kad jie mums nelabai tinka. Todėl nusprendėme…
Geriausia nuvykti konsultacijai vidury ciklo nes reikes ciklo metu pasidaryti ~15 skirtingu kraujo tyrimų jums ir vyrui ~5 , taip pat vyro spermogramos reikės, jai turite iškart ją vežkitės. nes mes į NW vykom jau su visais tyrimais nes aksčiau gavau sarašą ką pasidaryti dar prieš konsultacija. Nežinau ar vienodus visoms duoda tyrimus, jai įdomu galiu pasdainti sąrašu, ką mes gavome iš gydytojo.
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai