Monika MIJ parašė:
Pas mus tas pats buvo nesisaugojom net nuo draugystės pradžios ir nieko nebuvo tai vadinasi apie 8 metus. Žinokit aś pastojau po pirmo įkėlimo, bet persileidau nes …
Kur tokia RMC statistika skelbiama?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMonika MIJ parašė:
Pas mus tas pats buvo nesisaugojom net nuo draugystės pradžios ir nieko nebuvo tai vadinasi apie 8 metus. Žinokit aś pastojau po pirmo įkėlimo, bet persileidau nes …
Sign parašė:
Pasiskaitykit foruma šita ir suprasit kokia jų statistika, ir kiek nusictlusiu potu ir iššvaisčiūsiu savo laika....rai būtu paskutinė vieta kur eičiau tą daryti...
Sign parašė:
Būtų idealu turėti duombazę, bet dėja dabar tokios nėra. Tad labai drąsus teiginys.
Monika MIJ parašė:
Mes neturim šaldytų, nes iš tų 4, vienas įkeltas, kuris neužtikrino, o likę 3 irgi sakė kad nebuvo pakankamai geri kad šaldytų 😞
Monika MIJ parašė:
Pasiskaitykit foruma šita ir suprasit kokia jų statistika, ir kiek nusictlusiu potu ir iššvaisčiūsiu savo laika....rai būtu paskutinė vieta kur eičiau tą daryti...…
Gerai, kad neskaičiau kai su vyru nusprendėme kreiptis pagalbos.
Ko pasekoje su 2 proc. normalios morfologijos spermiukų apsivaisino 90 proc. kiaušialąsčių ir pirmas 4BA blastocistos kėlimas tapo sėkmingas, ir dabar makaluojasi pilvelyje kaip pašėlęs.
Tad galit ir mane įtraukti į RMC statistiką, kaip sėkmingą atvejį.
Sign parašė:
Gerai, kad neskaičiau kai su vyru nusprendėme kreiptis pagalbos.Ko pasekoje su 2 proc. normalios morfologijos spermiukų apsivaisino 90 proc. kiaušialąsčių ir pi…
Aš irgi kol kas patenkinta ir džiaugiuosi gera jūsų patirtimi🌸
Monika MIJ parašė:
Vyrams tikrai yra labai sunku pripažinti jog problema yra pas juos. Mano situacija tokia buvo jog vyras vis noriu vaiku kas čia darosi kodėl nepavyksta, aš jam saki…
Eikit į privačią kliniką - su siuntimu kompensacija galioja. Mums Vaisingumo klinika tokioje situacijoje kaip pas jus taikė PICSI metodą, kurio RMC net neturi. Prisimokėti reikėjo.
Nesakysiu321 parašė:
Eikit į privačią kliniką - su siuntimu kompensacija galioja. Mums Vaisingumo klinika tokioje situacijoje kaip pas jus taikė PICSI metodą, kurio RMC net neturi. Pris…
Tai mes ir buvom privačioje
ir viskas gerai
Nesakysiu321 parašė:
Eikit į privačią kliniką - su siuntimu kompensacija galioja. Mums Vaisingumo klinika tokioje situacijoje kaip pas jus taikė PICSI metodą, kurio RMC net neturi. Pris…
Gal anksčiau neturėjo, dabar kaip supratau jau turi. Spalį tiksliai žinosiu
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai