@Lauruciukas@ parašė:
Kiek tas nedaug? Saukstelis?
Siaip alergija gali pasireiksti tiek 4men, tiek 6 men ar sulaukus 1m ir visai nesv…
Na sauksteli pagrinde..tik cia kazkuri vakara daugiau. Ir tustinasi zalsvai...tai cia alergija i mano maista?
@Lauruciukas@ parašė:
Kiek tas nedaug? Saukstelis?
Siaip alergija gali pasireiksti tiek 4men, tiek 6 men ar sulaukus 1m ir visai nesv…
Na sauksteli pagrinde..tik cia kazkuri vakara daugiau. Ir tustinasi zalsvai...tai cia alergija i mano maista?
@Lauruciukas@ parašė:
Gali. Isbandykite avizu piena, labai lengva pasigaminti namuose.
Na kol kas dar nepasireiske niekas. Tikiuosi ir nepasireiks
ir karves pienui nepasireiske jokie alergijos pozymiai..
Avizu pieno turiu irgi pirktinio, bet pradejau kazkodel nuo sojos..is jos daug produktu galima rast..
Lamelaa parašė:
Na kol kas dar nepasireiske niekas. Tikiuosi ir nepasireiksir karves pienui nepasireiske jokie alergijos pozymiai..
Na, as sojos visai nenaudoju, nes soja isbalansuoja hormonu pusiausvyra.
www.livestrong.com/article/474660-soy-and-hormonal-imbalance/
Lamelaa parašė:
Na kol kas dar nepasireiske niekas. Tikiuosi ir nepasireiksir karves pienui nepasireiske jokie alergijos pozymiai..
Gali alergizuoti, bet tai čia irgi loterija. Arba/arba. Jei nereaguoja, tada galit vartoti
@Lauruciukas@ parašė:
Persivalgyti MP neimanoma, jei prisiryja oro ir valgant girdisi cepsejimas, tuomet kazkiek atpilti gali, bet nedaug ir tikrai ne fontanu.
Gal galit placiau papasakoti, kodel mp negali persivalgyti? Tiesiog idomu butu placiau pasidometi ateiciai, nes mano vaikas nebeatpila, bet kol mazesnis buvo, ilgiau pavalges arba daznesniu laiko intervalu tikrai kazkiek atpildavo (ko nebudavo valgant reciau ar maziau). I maista jokiais alergiju pozymiais nereaguodavo
akvile03 parašė:
Gal galit placiau papasakoti, kodel mp negali persivalgyti? Tiesiog idomu butu placiau pasidometi ateiciai, nes mano vaikas nebeatpila, bet kol mazesnis buvo, ilgia…
Persivalyti negali, nes taip sutverta gamtos. Su bueliuku ir misinuku - kitas reikalas. Maitinant vaika is krutines galima maitinti tada, kai vaikas nori ir kiek nori, nenustatome nei laiko tarpu, nei minuciu per kiek turi pavalgyti. Maitiname tiek kiek nori ir kada nori.
akvile03 parašė:
Gal galit placiau papasakoti, kodel mp negali persivalgyti? Tiesiog idomu butu placiau pasidometi ateiciai, nes mano vaikas nebeatpila, bet kol mazesnis buvo, ilgia…
Žindomus kūdikius nuo persivalgymo saugo ir savotiškas apetitą kontroliuojantis mechanizmas: žįsdamas kūdikis iš pradžių gauna liesesnį ir saldesnį pradinį pieną, o galinis riebesnis pienas, kuris ir suteikia sotumo jausmą, yra nebe toks saldus, todėl ir kūdikis žinda vis lėčiau ir ne taip energingai. Kuo vėliau kūdikis nujunkomas, tuo labiau įsitvirtina šis įgūdis, reikšmingas žmogaus mitybos įpročiams. „Buteliuko vaikai“ tokios apetito kontrolės neturi, nes mišinio sudėtis maitinimo metu nesikeičia, o maitintojai paprastai dega noru, kad būtų suvalgyta „visa porcija iki galo“, ir neretai skuba tai atlikti kuo greičiau. Citata is p. Vitkausko knygos
24karatai parašė:
Taip, pavalius apnasa turi kraujuoti.
Paprasciausia higiena, kai prausiates krutis nuprauskite prausikliu ir viskas. Ner…
Labai jums aciu uz patarimus
Labai dziaugiuos kad atradau si foruma
tiek daug pagalbos suteikia vaika auginant...
Karallaite parašė:
na gal ne fontanu,bet labai gausiai..buna ir maziau bet vistiek tas atpilinejimas labai gazdina
permeskit per peti, kad skrandukas butu i peti atsiremes ir svelniai pleksnokit per nugaryte arba sukit ratus
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai