Emill parašė:
Matau, kad kudikiui menuogali buti augimo suolis, kruties streikas...
![]()
Na aš ir taip manau, dar plius pilvuką pučia, gal taip besimakaluojantis oro protraukia
Vienas dažniausiai nėščiosioms užduodamų klausimų – ar jos ketina kūdikį žindyti. Kūdikio maitinimas krūtimi yra prigimtinis ir natūralus. Skaityti
visą straipsnįEmill parašė:
Matau, kad kudikiui menuogali buti augimo suolis, kruties streikas...
![]()
Na aš ir taip manau, dar plius pilvuką pučia, gal taip besimakaluojantis oro protraukia
Shawty parašė:
Turesit iskentet... ar duodat lasiuku? Gal lengviau butu
mano panele vis dar kankinasi su pilvo putimu kartais, nors beveik jau keturi menesiai... 🤦♀️
Emill parašė:
Turesit iskentet... ar duodat lasiuku? Gal lengviau butumano panele vis dar kankinasi su pilvo putimu kartais, nors beveik jau keturi menesiai... 🤦♀️
Duodu ir lasiuku ir gerųjų bakterijų, ir maudau, ir silduka dedu, ir eteriniais aliejais masažus darau, ir supu... Bet manau reikia praeiti visa šitą
Vejopukas parašė:
Mamytes, prasau pagalbos.. pirmagime ismaitinau sekmingai iki 10men., neturejome jokiu problemu. Antrai dukrelei 6savaites, bet vis uzpuola negandosjau turejau …
Labas. Panaši situacija buvo pas mane. Tai aš balta taškelį issiimiau, ten uzsikimses kanalelis nuo pieno sastovio, kilo ir temperatura man, bet guzas buvo. Atkimsus viskas susitvarkė. Nežinau ar galima ten krapsyti, bet man niekaip neistrauke, tai pataisykit kas zinote. O dėl baltumo pazincius, tai dar gali būti Reino sindromas, turiu taip pat
Daug informacijos internete, retas dalykas
Shawty parašė:
Mum labai padeda vakare prieš maitinimą palaikyti varliuko poza virš kriauklės. Dujos išeina tokiu būdu arba kaku, ramiai galim eiti miegoti tada
BonBonBon parašė:
Mum labai padeda vakare prieš maitinimą palaikyti varliuko poza virš kriauklės. Dujos išeina tokiu būdu arba kaku, ramiai galim eiti miegoti tada![]()
Nezaiskit taip! Mes taip darem ir iki siol mazoji nedaro i pampi, o sveria virs 7kg, patikekit paskui jiem nusibosta tas laikymas, patys nedaro ir ima zirst, verkt, vnž geriau lai patys i pampius daro, darykit mankstas, masazus, kojytes lenkit prie pilvuko, ant pilvuko guldykit tik nelaikykit
Mettija parašė:
Nezaiskit taip! Mes taip darem ir iki siol mazoji nedaro i pampi, o sveria virs 7kg, patikekit paskui jiem nusibosta tas laikymas, patys nedaro ir ima zirst, verkt,…
Opa, net nebuciau pagalvojus.. Na teks princesei pasistengti pačiai tada. Šiaip tikrai, nestipreja pilvo raumenys taip
BonBonBon parašė:
Opa, net nebuciau pagalvojus.. Na teks princesei pasistengti pačiai tada. Šiaip tikrai, nestipreja pilvo raumenys taip
Tikrai taip, stiprinkit raumenukus🙂 na nebent pati norit turet bicepsus🤣
BonBonBon parašė:
Labas. Panaši situacija buvo pas mane. Tai aš balta taškelį issiimiau, ten uzsikimses kanalelis nuo pieno sastovio, kilo ir temperatura man, bet guzas buvo. Atkimsu…
Dekui, pasiieskosiu informacijos
Vejopukas parašė:
Dekui, pasiieskosiu informacijos
Sita info labai man padejo https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=955083251558961&id=396930147374277
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai