zinayda parašė:
o tai tuos 4 menesius kai maitinote savo pieneliu, vaikeliui truko maisto? o is ko sprendziate? svoris neaugo?
nu kas menesi kai ejom svertis tai visi menesiai trys buvo po kilograma o ta menesi tik 380g tai kakzaip ir gaila apsidare plius ta mensi buvo neramus piktas, uztai ir galvoju kad gal truko jam, o valgydavoom daznai ki sesto mensio vos ne kas pusantros val jis mano kruti valge, nes tik darzove viena kita itrauke nuo 4men. o nuo sesiu jau pilnai darzoves ir mesa su grudinem kosem pradejom valgyt.tai maziau jau to ir pieno reik bet nori ir jo tai visada dar duodu.
varliuke7 parašė:
Niekaip nesuprantu, kaip per mazas prieaugis?Per 4men net 3.1kg !!! Tai daug, nes kiek as zinau skaiciuoja vidurki, kuris turi buti apie 500 g/men, jus ji …
kaip man asikino 500g yra maziausiai kiek gali priaugt geraiu kad priaugtu daugaiu.
_Rena_ parašė:
na taip, daug kur raso, kad realiai kudikiui gali uztekti vien tik motinos pieno net iki 9 men! Aisku, kiekvienam individualiai, as pradejau duoti ragaut papildoma …
num mano pradziai irgi valge sunkiai, bet uztad dabar puikiai valgo ir noriai, kazkaip su maistu neturim problemu ir dziaugiuosi nes tikrai stipriau jam paciam.