2012.07.02 11:02 (prieš 14 m.)
panicka parašė:
Asta, man irgi va tas pats pasidare. kai buvo vienas papulis uzsideges tai susigydziau, bet labai daug tada mazei papuli kisau tai dabar toks nesvietiskas perstejimas uzejes kad siaubas. kas is patirties zinot kaip naudot ta daktarino tepaliuka ant speneliu ir vaikuciui, nes pas ja irgi pastebejau, kad liezuviukas baltas, priekine liezuviuko dali nuvalau su sodos tirpaliuku ir merliuku, o galo nepasiekiu, jinai iskart pradeda ziaugciot ir vel atpylinet, nors po valgymo ir buna praeje pora valandu.
oi man nezmoniskas skausmas, nesenai issigydziau mastita, o ir pries ji skaudejo(kai imdavo krutine) o ir kai traukdavau malonumo nejauciau, jauciau perstejima po nusitraukinejimo, o po mazyles emimo tai grinai kai i dilgeles buciau ikisusi spenelius atrodo, ir adatom bado kartais, o apie suskilinejima, tai vajeiii, trodo tuoj speneliai atsiskirs
gerai kad paskaiciau si foruma, atradau panasumu i vienos kur rase, keliauim pas gyd, ziuresiu ar patvirtins mano mintis(cia ispanijoj gi viskas normalu, tikiuosi nepasakys si karta ir tapati..) tikiuosi issigydti ir pati maitinti, nes nusitraukineti ir zaisti buteliukais begalo sunku, daug laiko atimo, ramybes valandeliu bei silumos su mazyle, pienelio yra, o maitint negaliu, ir skauda ir neima...