2018.03.31 08:01 (prieš 8 m.)
Everlyn parašė:
Nezinau, kaip ten toje mk, bet drauges vaikis lanke Apelsinu pieva. Bent tuo metu (cia pernai) ten vienoj erdvej budavo per 20 vaiku ir jie ten sarasa pakabindavo e…
Juokingiausia, kad niekas čia MK per daug negyre. Tiesiog buvo keista, kaip žmogus lankantis AP tiek daug blogybių žino apie Mazaja Karalyste. Mes lankom, bet tikrai taip nėra. Dėl Apelsinu pievos nieko blogo nesakiau, tik mano pastebėjimai dėl kurių pagrinde ir atkrito AP- 3 grupes vienoj patalpoj. O retų atveju, kai lanko visi- tai gali būti ir 30 vaiku. Bet asmeniskai man labiausiai nepatiko, kad jei mano vaikas nelankys papildomu mokamu pamokėlių- eis i lauką, jei oras leis. Arba i 2 aukšta. Aš pažįstu savo vaiką ir jam tam išvedimas butu priverstinis, su daug ašarų. Todėl būčiau priversta mokėti už tas pamokėles ir automatiskai kaina už darzeli dar užaugtų. O i MK ėjom nusiteikę mokėti 180 eur/men. Ir net sutartį pasirašėm tokiai sumai. Bet po savaitgalio direktore pasake, kad pataikėm i akcijos laikotarpį. Todėl kita men beveik nemokėjome, o visa kita laikotarpį mokėsim 100 eur. Maždaug tiek kainuoja vien maistas privačiuose. O čia ir lankymas ir šokių, muzikos pamokėles, teatras. Vyresniems net anglu. Mūsų aukletoja nuostabi. Vyniu niekur nemačiau, o ir kaip jie gali būt? Įsivaizduokit kas butu jei jūsų vaikas susizeistu darželyje? Skandalas. Tikriausiai visa geltonoji spauda rašytu, o gal net i teismą parduotumėt. Ar darželiui to reikia? Manau ne.
Pirmus metus vaikas, kol adaptuojasi, serga. Jei kažkam negaila palikt keliu šimtu už tai, kad vaikas sėdes namie- prašau.
Ir net bedante aukletoja (jei tokia iš tikrųjų yra) nieko blogo jūsų vaikui nepadarys.