Kai tevas perka kasdien cigaretes po 10 lt uz pakeli o ateidamaS NESUSIPRANTA NIEKO VAIKUI atnest nes nebeturi uz ka...tai nezinau ka bepasakyt...siandien isvis geriausia isvadino mane bomze as neistveriau trenkiau jam, o jis paskui daniui sako eik trenk mamai uz tai kad teti musa.....tevas mano tai isgirdo bet nieko nesake ,paskui kai isejo sako: jei dar taip nuteikines pries tave isvis jo nebeileisiu i namus. Koks jis bebutu as vaikui nevarau ant jo, o as matai jau bloga vaika mokina mane musti.. nesikeiksiu nes nesustosiu
ne tevas o kazkoks laukinis. ir matai jo tevai manes nenori matyti nes ju suneli pasiunciau ant 3 raidziu todel kad per ji visa savo alga kuria gavau uz ta darba per kuri praradau piena visiskai, isleidau ant vaiku nieko sau nenusipirkau jis sako:nejuokink zmoniu...o nepirkau nes viska vaikams paciai reikejo pirkt, alimentai jo tik uz darzeli teisejo...o pampiai misiniai dar maistas prie tevu prisidet ..vien vaistai apie 100 kainavo nes visokiu israse ir dar pati pirkaus nuo dantuku nuo pilvo nes baigesi o viskas po 20 pan.kainuoja..sakiau jam viskas teisiuos oficialiai ir varyk i darba. jauciu galvoja pagasdint tenorejau...sako maziau gausi nei sutarem, sakau koks skirtumas vistiek kada nori moki kada nori ne, o ten kad ir maziau bet privalesi moket arba skaiciuos valstybe nesumoketus ir man savivaldybej sake paskui gali is jo NT priteist uz ta suma. Ir dar norejau paklausti gal kas zinote ar tevo gaunamas invalidumas isiskaiciuos i bendras jo gaunamas pajamas is kuriu skaiciuos alimentus ar nepriskiria ju?

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida