2023.01.27 11:58 (prieš 3 m.)
zyle301 parašė:
Nu aš ir tokios nuomones,dėl uzklausiau atsakymą gavau dar medikas patvirtino,tai ką aš galiu sakyti 😁 aš jau ir taip čia pusei TD neįtikau 😀 po teisybe kad,kaip no…
Forumas tuom ir įdomus, daug nuomonių daug patirčių 😄
Pirmaji primaitinau irgi nuo 4men, nes buvo labai sunku su misinuku, pastovios alergijos.. Apie kabrita dar net minties nebuvo, nes kažkaip nelabai kur matėm, nelabai kas patarė neocate daktare nepaskyrė, tai semper valgė. Atrodė tiko, bet kakojo kartą į 2-3 dienas, bėrimai ir pan.. Daug visko buvo, tai norėjom kuo greičiau nuo to pieno pereit ant normalesnio maisto. Kažkokio teismo dėl to nesulaukiau. Visalaik labai su daktare dėl visko konsultuojuosi, tai ji paaiškino, kad galima daržovės duot, vėliau koses, o tada jau mėsa berods nuo 7-8 men. O realiai nesuprantu ko teist dėl primaitinimo, čia tik ragavimas būna kas 2-3 dienas. Duodi šaukštuka - du ir žiūri stebi pora dienų. Tai maždaug renkamės duombaze ką toleruoja, ko ne 😄 antrąjį nuo 6 mėn, nes mišinukas tiko, tai pagalvojau nieko tokio palaukt truputi ir nuo 6 mėn pradėt 😊 Plius ir pso berods taip pat rekomenduoja, kad nuo 4-6 mėnesių geriausiai. Keista tikrai, kad susilaukete neigiamos reakcijos 🤔