Laimutte parašė:
Labas rytaska mamytes veikia?
![]()
laba diena ,siandiena lepinasi mamytes nes nera nei vienos... siandiena teveliu diena su leliais pabut,mamytem pamiegot ilgiau leido matyt...
Laimutte parašė:
Labas rytaska mamytes veikia?
![]()
laba diena ,siandiena lepinasi mamytes nes nera nei vienos... siandiena teveliu diena su leliais pabut,mamytem pamiegot ilgiau leido matyt...
Adrija-jurgita parašė:
laba diena ,siandiena lepinasi mamytes nes nera nei vienos... siandiena teveliu diena su leliais pabut,mamytem pamiegot ilgiau leido matyt...![]()
skaitciau kad apie ciulptukus kalbejote...
o mano vaikai nedraugavo su jeis,tai atkrito viena beda kaip atpratint
Adrija-jurgita parašė:
skaitciau kad apie ciulptukus kalbejote...
o mano vaikai nedraugavo su jeis,tai atkrito viena beda kaip atpratint
Matyt, kad lepinasi
O mano tai nakti labai reikejo ir pries miega visada
Bet kazkaip nusprendziau atpratinti, sakau kuo mazesnis, tuo greiciau pamirs, tai pirmas dienas buvo sunku, nes vis sakydavo mama duoti pa (soske), bet sakydavau, kad au au suvalge ir paskui pamirsom
dabar jau beveik menuo kaip neturim ir buvom pas draugus kur lelius dar ciulpia soske, bet jau jisai neprase
Laimutte parašė:
Matyt, kad lepinasiO mano tai nakti labai reikejo ir pries miega visada
Bet kazkaip nusprendziau atpratinti, sakau kuo mazesnis, tuo greiciau pamirs, tai pirmas dienas buvo sunku, nes vis sakydavo mama duoti pa (soske), bet sakydavau, kad au au suvalge ir paskui pamirsom
dabar jau beveik menuo kaip neturim ir buvom pas draugus kur lelius dar ciulpia soske, bet jau jisai neprase
![]()
jo sesuo tai mergaite savo apgavo grazei, drauge gimde ir abi nusipirko ciulptuku leliukui.tai pasake kad atidavei lelei mazam juk nebera. ir po keliu diena pamirso kas tas ciulptukas
Adrija-jurgita parašė:
jo sesuo tai mergaite savo apgavo grazei, drauge gimde ir abi nusipirko ciulptuku leliukui.tai pasake kad atidavei lelei mazam juk nebera. ir po keliu diena pamirso kas tas ciulptukas
manoji draugauja su merliuku,uzsideda ant veiduko ir uzmiega,arba megsta uzmigti su buteliuku su pienu
Adrija-jurgita parašė:
manoji draugauja su merliuku,uzsideda ant veiduko ir uzmiega,arba megsta uzmigti su buteliuku su pienu
Zinau, kad kai kurie vaikai merliukus megsta
Mano tai pienuka isgere, sako ma (nera) ir atiduoda man
Nesakyk, pas mus ir tv reguliuoja ir pulta paemes perjungineja kanalus ir telefonu skambina visiems
Cia praita savaitgali buvom sveciuose, buvom iseje i balkona, o vaikai kambaryje zaide
Maniskis priejo prie balkono ir mes iseiti negalejom, drauge jam sako "nueik paziurek kokia ten masinyte, koks suniukas" o maniskis net nereaguoja, stovi toliau
Tada as sakau "nueik ijunk televizoriu" jis pasisuko, pamate gale kambario tv ir nuejo ijungti
As sakau, siuolaikiniams vaikams apie technika sneketi reikia, o ne apie zaislus
Laimutte parašė:
Nesakyk, pas mus ir tv reguliuoja ir pulta paemes perjungineja kanalus ir telefonu skambina visiemsCia praita savaitgali buvom sveciuose, buvom iseje i balkona, o vaikai kambaryje zaide
Maniskis priejo prie balkono ir mes iseiti negalejom, drauge jam sako "nueik paziurek kokia ten masinyte, koks suniukas" o maniskis net nereaguoja, stovi toliau
Tada as sakau "nueik ijunk televizoriu" jis pasisuko, pamate gale kambario tv ir nuejo ijungti
As sakau, siuolaikiniams vaikams apie technika sneketi reikia, o ne apie zaislus
![]()
Adrija-jurgita parašė:
![]()
![]()
einu kavytes ir ruosimes i svecius,drauge aplankyti,pries savaite pasigimde tai reikia aplankyti!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai