vikce parašė:
apie ka? as facebook neturiu
apie aukle kuri su vaiku elgesi labai ziauriai, muse ji tampe visaip kaip galejo, su kamuoliu per galva trankydavo...nu zodziu reik pamatyt...
vikce parašė:
apie ka? as facebook neturiu
apie aukle kuri su vaiku elgesi labai ziauriai, muse ji tampe visaip kaip galejo, su kamuoliu per galva trankydavo...nu zodziu reik pamatyt...
vikce parašė:
mano daktare ir nustebo, nes sake gal bus kokie keli simtai gramu, o kai reik visas kilaspas mane atidarytas langas tai jai nei karsta nei salta, matyt uzplauke kazkas. tai isigudrinau as jei ji nemiega ir matau kad pavargus ir nori miegoti, tai as ja suvystau i ranksluosti ir vaiko nera, man tereik biski pasupti ir miega kaip angelelis ant debesies
![]()
as i vezima kai idedu tai nei supt nereik pati uzmiega bet su lovyte tai karas
mano gydytoja irgi labai stebejosi
ingoote parašė:
apie aukle kuri su vaiku elgesi labai ziauriai, muse ji tampe visaip kaip galejo, su kamuoliu per galva trankydavo...nu zodziu reik pamatyt...![]()
tokiai net nezinau ka padaryti...
vikce parašė:
tokiai net nezinau ka padaryti...
as tai pati gal vietoj sudraskyciau ja, o boba jau su metais atrodo...neisivaizdavau kad taip galima kol nepamaciau
ingoote parašė:
vikce o i lauka daznai einat?
kai orai geri tai kasdien. o jus?
vikce parašė:
kai orai geri tai kasdien. o jus?
mes tai dazniausiai tik savaitgali nes kazodel kai tik i lauka iseinu tai gerkle labai pradeda skaudeti, ir nezinau kai tokie orai visai nesinori eit kur nors, kai grazus orai buvo tai joa kasdien eidavo po 2-3 val. bet dabar jau nelabai...
Dalia parašė:
Buna kirksni tempia ir sianakt labai kluba skaudejo. O siaip savijauta gera. Matau ir tu lyg ramesne, kai pas gyditojus pabuvai? O baimes jos visada atsiranda del kazko. Bet siaip manau galima nuo ju bandyt pabegt kad savijauta butu geresne.Mes tai sia savaite kaime bunam, o savaitgali vaziuosim pas mano mama, nes brolio metines.
jau kaip ir ramiau, dar pasisikambinau siandien del tyrimo vandenu kristalu. tai sake viskas gerai. tai dabar kasdien lauksiu kada sugalvos mano lelka islyst...
kise parašė:
o tu iki galo savo abu viakus isnesiojei?
Pirmasis gime 5d. anksciau, antrasis - 1d anksciau
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai