sima parašė:
sveikinu, na nebijok atsipalaiduok ir islaikysi
vat jo svarbiausia atsipalaiduoti,bet kad man tai nelabai pavyksta
sima parašė:
sveikinu, na nebijok atsipalaiduok ir islaikysi
vat jo svarbiausia atsipalaiduoti,bet kad man tai nelabai pavyksta
Anovi parašė:
vat jo svarbiausia atsipalaiduoti,bet kad man tai nelabai pavyksta![]()
zinau, o kai isedi i masina su svetimu zmogum tai isvis as isitemdavau.
sima parašė:
as ir galiu pasigirti augustas augina pirma dantuka, jau gerokai brezia ir dantenos kaip prapjautos.
sveikinimai...
Anovi parašė:
na ka mergytes pasigirsiu siek tiek...jau teorijos egzamina islaikiau,kita savaite vaziuosiu jau praktini laikyti,kaip bijau
![]()
Anovi parašė:
o is kur ta filma galima parsisiusti?![]()
as siunciausi per emule. o siaip,kaip sekasi vairuoti??
Anovi parašė:
sveikinimai...![]()
aciu augustas sako
emma parašė:
as siunciausi per emule. o siaip,kaip sekasi vairuoti??
na neblogai,instruktorius sako kad tureciau islaikyti,ypac man aikstele lengva,bet va mieste kartais pasimetu
bet man dar nesitiki kad as masina vairuoju,man toks jausmas kad instruktorius viska uz mane daro
Anovi parašė:
na neblogai,instruktorius sako kad tureciau islaikyti,ypac man aikstele lengva,bet va mieste kartais pasimetu![]()
bet man dar nesitiki kad as masina vairuoju,man toks jausmas kad instruktorius viska uz mane daro
![]()
Jetau, prisimenu, kaip as laikiau ta egzamina! Sikau i bata kaip durne kokia! Isivaizduoji - islaikiau teorija, atejau laikyti praktikos, atsisedau uz vairo ir sakau instruktoriui - nevaziuosiu! Tas sako, kas tau yra? Pusryciu nevalgei? Sakau, negaliu siandien, nevaziuosiu! Buvau kaip su slapiu maisu trenkta! Kazkas pasidare is tos baimes, koju nepakrutinau... Bet atejau po poros savaiciu ir vaziavau kaip bėris
Net sustabde pusiaukelej, sako, negadink man kuro, matau, kad moki vaziuoti. Tai ta diena prisiminsiu kaip viena is laimingiausiu...
Viktorija parašė:
Jetau, prisimenu, kaip as laikiau ta egzamina! Sikau i bata kaip durne kokia! Isivaizduoji - islaikiau teorija, atejau laikyti praktikos, atsisedau uz vairo ir sakau instruktoriui - nevaziuosiu! Tas sako, kas tau yra? Pusryciu nevalgei? Sakau, negaliu siandien, nevaziuosiu! Buvau kaip su slapiu maisu trenkta! Kazkas pasidare is tos baimes, koju nepakrutinau... Bet atejau po poros savaiciu ir vaziavau kaip bėrisNet sustabde pusiaukelej, sako, negadink man kuro, matau, kad moki vaziuoti. Tai ta diena prisiminsiu kaip viena is laimingiausiu...
As ir kai laikiau pravaziavima sikau i bata
. Baime buvo tokia didele, atsisedau uz vairo ir jauciu, kaip prakaitas ispyle ir mintis galvoju viskas, nieko gero nebus. Pakliuvo pats lengviausias pravaziavimo ratas, kur miesto net nebuvo
. Aiksteleje pakliuvo masina priparkuoti, kuris sistema buvau atkirtusi
. Tai is pirmo karto ir islaikiau. Bet kai pagalvoju kas is to, kad nevazineju su masina! Yra baime po avarijos, kuria aisku ne as padariau, bet as buvau toje masinoje.
Tai va maze sukirto kose ir uzmigo. Tai pas mane gaunasi vientisa mase, kai blenderiuoju 5 greiciu. O kai 3 su gabaliukais.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai