facimela5 parašė:
Nelabai supratau 500_1000 krikstynom?? Cia tik drabuzeliai ir kazkas panasaus ar su visu balium??? Kazkaip maistas gerimai vientik tiek kainuotu...ar ?
as cia,kaip pavyzdi
kad nesu uz,jog rubus pirktu krikstateviai
facimela5 parašė:
Nelabai supratau 500_1000 krikstynom?? Cia tik drabuzeliai ir kazkas panasaus ar su visu balium??? Kazkaip maistas gerimai vientik tiek kainuotu...ar ?
as cia,kaip pavyzdi
kad nesu uz,jog rubus pirktu krikstateviai
vikce parašė:
mums buvo israse 4men. bet mes negerem jo.
visiems skirtingai daktarai sako,idomu.
simutea576 parašė:
mes gerem,bet anksciau
mes ir nupirkom sian nes pasake,tai nuo rytojaus gersim.
Svetlana1985 parašė:
visiems skirtingai daktarai sako,idomu.
mums israse nuo 4men, nes tada rachitas buvo. ir atceit stiprinimui. nors gyd tada sake, kad tik nuo 1metu laiko ji galima duoti. bet cia mes dar buvome pas sena gydytoja,tai nelabai as i ja demesio kreipiau. nupirkau daviau pora kartu, bet erika visus ka reikia isgeria graziai, bet sito niekaip. viska beveik isspjaudavo, tai ir nedaviau, tebeguli beveik pilna bonkute
vikce parašė:
mums israse nuo 4men, nes tada rachitas buvo. ir atceit stiprinimui. nors gyd tada sake, kad tik nuo 1metu laiko ji galima duoti. bet cia mes dar buvome pas sena gydytoja,tai nelabai as i ja demesio kreipiau. nupirkau daviau pora kartu, bet erika visus ka reikia isgeria graziai, bet sito niekaip. viska beveik isspjaudavo, tai ir nedaviau, tebeguli beveik pilna bonkute![]()
mum pasake po puse arbatinio saukstelio 1k dienoj.
Viktorija parašė:
Mamytes, noriu paklausti visu - ar mano blenderis nevykes, ar aviziniu dribsniu kose sublenderiuota buna vis tiek su tokiom granulem? As net bijojau vaikui duoti tokia kose, kad neuzspringtu. Daviau, bet po trecdali saukstelio. Tai zaidem valanda, kol pavalgem...
Man tai aviziniu dribsniu kosyte gerai sublenderiuoja. Gaunasi vientisa mase. Gal paprasciausiai ilgiau pablenderiuok.
zvonkiene parašė:
Man tai aviziniu dribsniu kosyte gerai sublenderiuoja. Gaunasi vientisa mase. Gal paprasciausiai ilgiau pablenderiuok.
Nu kad dirbau kokias 5 min, bet vis tiek liko tokiu mazuliuku gabaliuku, nu tokiu kaip grudeliu mazu. Suvalge maze ta kose, bet vis tiek duodama bijojau, kad neuzspringtu
Viktorija parašė:
Nu kad dirbau kokias 5 min, bet vis tiek liko tokiu mazuliuku gabaliuku, nu tokiu kaip grudeliu mazu. Suvalge maze ta kose, bet vis tiek duodama bijojau, kad neuzspringtu![]()
Na as rytoj atkreipsiu idemiau demesi ar liks ar ne. Kaip tik ryte valgysim 7 grudu kosyte. Ir tada parasysiu, koks pas us sublenderiavus galutinis rezultatas. Bet seip neteko matyt gabaliuku. Ir grikius gerai sublenderiuoja i vientisa mase.
As blenderiuoju 5 greiciu. Pas mus greiciai reguliuojasi.
zvonkiene parašė:
Na as rytoj atkreipsiu idemiau demesi ar liks ar ne. Kaip tik ryte valgysim 7 grudu kosyte. Ir tada parasysiu, koks pas us sublenderiavus galutinis rezultatas. Bet seip neteko matyt gabaliuku. Ir grikius gerai sublenderiuoja i vientisa mase.
As blenderiuoju 5 greiciu. Pas mus greiciai reguliuojasi.
Aaa, pas mus 2 greiciai tik, tai gal pas mane blenderis blogas. Nu bet Philipsas, lyg ir geras turetu but... Gerai, lauksiu ziniu is ryto. Aciu
Ka veikiat? Mes tai laukiam, kol mazyte miego uzsimanys. Nes jei pradedu migdyt dar nenorincia miego, tai iskolioja mane ir vis tiek leidziames i apacia zaisti, kol miegelis ateis
Tai kai jau pradeda akytes trinti, tada aisku, kad reikia eit miegot.
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai