Viktorija parašė:
Aciu uz paguoda ir palaikymaKai pagalvoju, kaip tau sunku turetu buti, su savo mama jokiu rysiu nepalaikai, o man mama pagrindine pagalbininke siuo metu. Tai va cia as tavim zavetis tik galiu - augini dukryte pavyzdingai, mokaisi, esi be galo stipri moteris. Ta pati ir apie Simute galeciau pasakyti. Jai gyvenimas pametejo tikrai nevaikisku isbandymu, o jinai juos visus atlaike ir dar rodo geros motinystes pavyzdi. Noreciau nors laseli tureti tokios tvirtybes.
O as tokia skysta esu todel, kad mane auklejo siltnamio salygom - 8 metus buvau vienturte, dievinama ir garbinama, jokio darbo nemaciau, mama uz mane kambari tvarkydavo ir lova klodavo. Aisku, dekinga as jai uz didele meile man, teciui ypac, nes turejau ypatinga vaikyste, bet tai man isejo ne i nauda. Reikejo labai stengtis ir daug asaru islieti, kol ismokau gyventi ir kovoti su problemom. Koks cia ismokau, dar mokytis ir mokytis... Va, zliumbiu kaip varna kokia del visokiu grifku![]()
del Simutes sutinku. ir viska labai tvirtai atlaiko mergycka. sauluole.
nera mamos yra vyras nuostabus
kai augau su mociute mane lepino lygiai taip pat kaip ir tave mama
nemaciau darbo ir. bet kai augau nuo paauglystes su teta jau biski kitaip buvo. niekas negime mokedamas visko. kaip yra sakoma mokais ir dar durnas mirsti. kiek mes besimokytumeme, visko neismoksim niekada. bet vis prisiminkim savo klaidas. kaip yra pasake toks dede Kijosakis tik asilai nesimoko is savo klaidu
as tikiu kad pati labai gerai susitvarkai ir esi labai fainas zmogus ir maziau suk galva del smulkmenu. dukryte dar ne taip grifkute apsikarpys kai paaugs

O Davidui buvau uzsaldziusi pienuko. Diena jis tik koses valgo, tai jokiu problemu