tonka parašė:
va dar trumpai pakomentuosiu ka perskaiciau, Adomukas tikrai edrunasbet kad ir tavo Raskila Dziugas sakyciau nemazai valgo - net 4 rimti pavalgymai? biski ne per daug vienai dienai darzovieniu ir su mesa ir dar su zuvim?? kiek zinau reikia arba ta arba ta duot, galima pakaitom dienomi, bet 2 kartai per viena diena sakyciau daugoka tokiam skrandukui.. geriau ka nors lengvesnio duotum, jogurto, duoniuku, vaisiu tyres..
![]()
Renacikai vargsele tavo mazyte
![]()
![]()
o tu rimtai i nosi Viburcoli lasini
? ar Vibrocili
nepyk toks juokas uzejo kai perskaiciau, nes kazkada pati vaistininko paprasiau Viburcolio lasu vaikui, tai ziurejo i mane isputes akis
![]()
blin ju pavadinimai tokie panasus
? ar Vibrocili
nepyk toks juokas uzejo kai perskaiciau, nes kazkada pati vaistininko paprasiau Viburcolio lasu vaikui, tai ziurejo i mane isputes akis 
mazius visdar su sloga (jau savaite siandien),as su sloga ir gerkle,vyras sveikas,chemija pasirode uz mano arbateles veiksmingesne

pasveiksit, viskas bus gerai....tomai irgi gerklyte buvo sunegalavus pries pat krikstynas, be antibijotiku neapsejome...
bet vis dar neropoja, vartalionemis visus kambarius aparo ir komodas jau krausto, spintelese tvarka mergina daro, o labiausiai megsta siukliu kibira..
turejau letai nesioti stacia nes labai jau vaikui skaudejo
benesiojan stacia uzmigo
tai nuo 24val iki 7 beveik miegojo