olickak parašė:
nuo riesutuku ir as neatsisakyciau![]()
bet sau pasipjausciau citrinos griezineliais taip skaniai valgosi
gal po to uogu issiimsiu is saldyklio
![]()
as matyt nuo sitos misankos ilgai siandien tulike sedesiu
bet gi noriuuuuuu
olickak parašė:
nuo riesutuku ir as neatsisakyciau![]()
bet sau pasipjausciau citrinos griezineliais taip skaniai valgosi
gal po to uogu issiimsiu is saldyklio
![]()
as matyt nuo sitos misankos ilgai siandien tulike sedesiu
bet gi noriuuuuuu
saulela parašė:
as matyt nuo sitos misankos ilgai siandien tulike sedesiubet gi noriuuuuuu
![]()
o gal ir nesedesi
O va man visa nestuma galima sakyt taip ir neuzejo kazko vis nenormaliai noreti. Kaip ir pries nestuma - viena diena to, kita diena kito uzsimanau,bet ne po daug. Bet dazniausiai nieko ir netgi reikia dar save paraginti,kad eiciau ka nors suvalgyti.Svoris dar nekrenta,kaip kai kurioms. Ir isvis manau,kad sunku po gimdymo bus atsikratyti tu 18kg...jei iki 20 nedasivarysiu iki gruodzio 8-11d
kazkaip baisiai man skamba tas skaicius. Nevalgiau daugiau nei pries nestuma ir saldumynu fane nesu, o sugebejau tiek priaugti, nors pradzioj nestumo kokie 5kg buvo nukrite! O dietu nesu gyvenime laikiusis, svoris jau 10m laikesi stabiliai,kad ir kaip maitinciaus
NEpergyvenkit del tu svoriu, noresit ir numesit. As 25 kg buvau priaugusi, ir per gerus puse metu numeciau. Aisku sporto palankyt siek tiek teko, kad efektas geresnis butu. O dabar priraugau 20 kg, ir jau pora simtu gr. eina ant kritimo jau. Gine sako, cia pries pabaiga taip buna... Ivairiai cia domejausi, sako savaite liko jei jau svoris krenta..
kaip cia istikruju, paziuresim....
Sveikos pliauskutes, ir vel rasau is kmuk. Itaria man preklampsija, rado baltymo slapime, dabar renka paros slapima ir rytoj ziures kas bus toliau. Gydytoja minejo,kad jeigu taip ir liks viskas -skatins gimdyma. Na kaip ir nieko baisaus- lelyte mano jau 3,5kg taigi nera taip jau ir blogai. Saremius aparaciukas pastoviai fiksuoja,bet kaklelis vakar dar buvo uzdaras,siandien dar neziurejo nieko. Tai gydytoja kaip ir issireiske, kae vienos manes i namus jau nebeisleis
tikiuosi kad taip ir bus nes jau isvargau baisiai siom dienom.....
Eira, sveikinu tave sulaukus mergytes savo!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Man tai per visa nestuma labiau vaisiu norejosi, i pabaiga daugiau saldumynu, ir i mesa beveik ziuret negaliu, tik per prievarta jei valgau, nes jei butu mano valia tik surelius, sokolada, vaisius valgyciau..Net gamint sunku is mesos, bet reikia
Tik del vaikelio per visa nestuma nors siek tiek valgiau pieno produktus: piena, varske, kefyra, suri..Nes iki tol siuos produktus gal tik kelis kartus i metus valgiau, kai pvz sveciuose, ar nezinau is ko ten pagaminta, ar sunku atsisakyti..O sviesta, ledus, grietine, tai isvis gal 10metu nevalgius, jei tik kur buna tortuose ar pyrageliuose, bet grynus tai ne
O per nestuma, ypac i pabaiga, po trupuciuka valgau ir situos produktus
Man tai cia didele pazanga, nes anksciau tikrai manes nieks negalejo priversti valgyti riebesni maista, ar pieno produktus
ir mane pastoviai nuo siu dalyku berdavo, tai ir bijodavau valgyti, o per nestuma nieko neatsakinejau savo organizmui ir ko maziukas norejo, viska gavo
Mildija parašė:
o is ko sprendi kad per daug?
gal ir ne per daug. šiandien daug konsultavaus su jau mamom. tiesiog krūtys labai karštos ir sunkios... tikriausiai neišvalgo mažoji. nes pvz būdavo taip anksčiau kad valgo labai daug ir dažnai - valgo valandą... miega pusantros. o nuo vakar, miega jau po 3 val.. naktį net 4..
bet vis dėl to nutariau nenusitraukinėti dar. dešimtą parą susitvarko viskas. kaip kad man sakė kad 4 parą atsiras pienukas. ir atsirado.. pakentėsiu dar truputį.
vyras tokį primityvų pientraukį nupirko
tai jei jau neištversiu, panaudosiu.
Ilonka parašė:
Sveikos pliauskutes, ir vel rasau is kmuk. Itaria man preklampsija, rado baltymo slapime, dabar renka paros slapima ir rytoj ziures kas bus toliau. Gydytoja minejo,kad jeigu taip ir liks viskas -skatins gimdyma. Na kaip ir nieko baisaus- lelyte mano jau 3,5kg taigi nera taip jau ir blogai. Saremius aparaciukas pastoviai fiksuoja,bet kaklelis vakar dar buvo uzdaras,siandien dar neziurejo nieko. Tai gydytoja kaip ir issireiske, kae vienos manes i namus jau nebeisleistikiuosi kad taip ir bus nes jau isvargau baisiai siom dienom.....
Eira, sveikinu tave sulaukus mergytes savo!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
![]()
Smagu greit pamatysi savo mergyte
Sekmes!!!!
Eira parašė:
sveikos visos, vakar 11.04 gime musu grazuolyte mergyte:), siandien grizom namo, kai kiek daugiau atsigausiu parasysiu kas ir kaip![]()
o aš dar šiandien pagalvojau, kur ta Eira.. nematyt.,..o va kur
dideliausi sveikinimai!!!!!
ramių dienų ir naktų, skanaus pieniuko!!
pagaliau susitikote
stiprybės jums
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai