erika30 parašė:
kaip smagu agnetuk va ir astikuosi kad priims,bet su tokia baime,ji kaip klausineja tai su dzaugsmu klausieja ka tas brolis vlgys ar jai i ranka nekas,kiek jam metu…
Taip,gavo
erika30 parašė:
kaip smagu agnetuk va ir astikuosi kad priims,bet su tokia baime,ji kaip klausineja tai su dzaugsmu klausieja ka tas brolis vlgys ar jai i ranka nekas,kiek jam metu…
Taip,gavo
@gnetuk,sveikinimai ir nuo musu
Aukit dideli ir stiprus
Na mano mergina lyg ir apsiprato darzelyje,lieka be asaru ir atejus pasiimt ,dazniausiai randu gerai nusiteikusia...Aukletojos elgesys man vis dar nepatinka
,bet kadangi panelei rozei kol kas neblogai viskas,tai susilaikysiu nuo perkelimo i kita grupe...Gal su laiku rasiu kalba su aukletoja,nes iki siol kiek bandau sneket apie kazkokia problema ar neaiskuma,tai jos atsakymai buna -"tokio amziaus vaikas jau/dar turi..." arba "cia jusu /namu ir pan problema..." nu zodziu
erika30 parašė:
kas jums karalaite nutiko darzeli kad teko iseieti?
su paciu darzeliu tai viskas gerai, bet inai ten per dienas verkdavo ir pacios aukletojos sako buna vaiku kurie paverkia ir nurimsta o manoji visas dienas asarodavo ir is ryto jai is baimes vidurius paleisdavo nu jau patys pamatem,kad jai ten tikrai blogai
tai db namie sedim o kitais metais vel bandysim eiti
erika30 parašė:
karalaite tai cia aukletojos nemoka vaiko uzimti jam demesi parodyti.....cia nuo aukletojos priklauso nes mes taip 2 men praverkem aisku ne visa diena ir budavom ti…
uoj ne aukletojos tai nuostabios ir ant ranku migdydavo ir siaip nesiodavo,as pati vos ne dvi savaites darzeli prasedejau tai tikrai maciau,kad viska daro,kad tik jai butu gerai,bet inai labai jau prisirisus prie manes tai tegu pabuna namie dar metus as gi pati namuose sedziu su mazyliu
zinok kol tu buvai taip jos malonai elgiasi bet kaip mamos nera jos kitaip elgiasi,aisku ir nuo vaiko cia taip pat kaip musu buvo prisirysiusi tai po biski susitvarke,ir mes jos niekur nepalikdavom visur kartu nors ir nebuvo kur jos palikti,sia vasara pirma karta pasiliko pas broli tai zmona iki 4 ryto nemiegojo ji vis zizdama neverkdama mamos prase,o antra syki ji pati savo noriu pas mano sese pasiliko tai buvo viskas ok,bet uztai man koks smugis buvo as verkau vazuodama iki kauno kad ja palikau ir vis masciau kad noriu grizti ir pasiimti,nu bet nieko buvo jai gerai nuosavas kiemas grynas oras.....
Ssmilte parašė:
auryte, pirmi metai darziuky?
taip
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai