2011.06.21 22:54 (prieš 15 m.)
Sveikos mamules, nu kokios Jus visos saunios
kas scenarijus raso, kas speja skaitineti ivairius straipsnius apie bembiu auginima ir pan..kadangi turejau bedu su mokslais (siandien atsiskaiciau galutinai) tai neturejau laiko net normaliai nagus susitavrkyt..tai buitis, tai maziukas, dar mociute rupinuosi tai man ji kaip antras mano vaikas.dabar "galiu" gert sampana - nuo ryt pajusu, kad esu dekrete :DDDDD mokslai nebesuks galvos, o ir pati ramesne busiu - nestrikinesiu tai prie vieno tai prie kito..va.. pasidziaugsiu - maziukas ismiegojo nakti nuo 23.30 iki 5.30 tai as tokia laiminga, o dar pavalges iki 8 ismiegojo tai vos nepramiegojau sau paskirto laiko skolom atsiskaityt
mes savo mazyli zadam krikstyti irgi kita vasara, kada jau truputi judes savarankiskai, o ir nebebus toks priklausomas nuo papulio
taip pat norim sventes. cia kai kurios mamytes scenarijus rasot, aisku nelb noresit jais pasidalinti, bet gal kokia viena kita mintele parasytum ;) manau ir kitos mamytes apsidziaugtu gerom idejom
dar viena beda - vaikutis 3 paras buvo nekakojes tai jau vakar muiliuka i ruryte kisau
jetau kaip buvo gaila tai ne tas zodis....bet iskart pakakojo tada ir taip tirstai...nu bet svarbiausia kad pakakojo, iskart kitas vaikas - ir juokias ir guguoja...tai va ir nezinau nuo ko jam cia, nes as savo maisto nekeiciau visiskai, nei ka naujo valgiau ir tuo labiau kad sriubas beveik kasdien valgau...nu zdz... tikiuos susitvarke..
geros naktiems Jums visiems ir maziems ir dideliems...