2011.11.12 12:48 (prieš 14 m.)
Labukas mamytes ir jusu spinduleliai
va mano mazasis uzmigo poguliuko, o tetis dar miega
tai as galiu i kompiuteri ilysti
jau gal kaip menuo turim toki rituala, kad kazkur tarp 10-11 einam pamiegoti. atsikeliam apie 8 isgeriam pienulio ir tada daug daug zaidimu, issiduodam, issikalbam ir tada jau matai, kad pradeda akytes trinti, tik pasisodinu ant saves, pasupuoju ir uzmiega mazasis.
O mes vakar turejom tikra pirma karta kur 100 procentu mazasis pats atsistojo, isikabines i lovytes krasta ir taip smagiai stovejo, poto dar ir viena ranka paleides stovejo
oi dabar jau nori stotis, visur kabinasi, visos kedziu kojos labai geras dalykas isikabina ir bando stotis, bet geriausia aisku prisitraukus tojasi. as kazkaip negaliu patiketi, kad dar pries gera pusmeti, jis buvo mano pilvelyje, o jau dabar stojasi ir manau dar pora menesiu ir vaikscios. kazkas neitiketino
Kazkada buvom kalbeja apie vaiku nevalguma, mums pries kelias dienas buvo uzejas kazkoks nevalgadienis, tai jau buvau issigandus, visa diena tik puse indelio grudines buvo suvalges ir tik kelis saukstelius darzovienes, bet nors misinuko gere, tai jau galvojau busiu prasikalbejus, kad neturim problemu su valgymu, bet dabar ziuriu vel valgome normaliai, gal truputi maziau. mano vaikui niekaip neikisi jei jis nenori. tai ir nekisu, kai praalksta suvalgo viska
o jau mociutei tai buna striokas, kaip Mindaugelis nevalgo, gal neskanu, gal padaryk kita kosyte
gal per silta, gal per salta
ar jus bandot kazkaip per prievarta vaikams ikisti maisto?