ceburaska parašė:
sveikos mamytes,kaip laikotes? senai cia bebuva![]()
sveikinam jubilijatus su menesiadieniais![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveika sugrizusi.
Sveikinam sukaktuvininkus
ceburaska parašė:
sveikos mamytes,kaip laikotes? senai cia bebuva![]()
sveikinam jubilijatus su menesiadieniais![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveika sugrizusi.
Sveikinam sukaktuvininkus
Rakolina parašė:
Ar gali būti,kad nuo nykščių čiulpimo galėjo susidaryti puslytės,kurios truko?
Ugnyte.nuo 3men,pas ja nyksciai burnyteje,siandien pastebejau kad abu nyksciai tokie,pusleti,ir ant vieno jau trukusi ir lyg zaizdele.
Kad kazkur kur karsta prisilieti negalejo,nevaikstot,nesliauzo,nutrinti su zaisliukais ir manua reiktu atmesti varianta,tat manu nuo ciulpimo?Nenoriu nieko rimto pripaisyti,bet gal sunerimti?Padekit nezinau ka daryt ir kuom patepeti kad gytu?
![]()
as esu girdejusi viena, karta, kad kazkam taip buvo nuo ciulpimuko, tik kuo tepti nelabai zinau...gal tikrai bepantenu..ir manau, koks saltalankiu aliejus tiktu...
muesa parašė:
Mindaugeli su pusmeciu!O Joris tai isdikelis,mamyte isgasdino!
Čia jau tikrai ne Joris išsigando o aš labai išsigandau, man pradžioj pasirodė kad vaikas negyvas, nes guli, nejuda ir neverkia, o jis matyt su nosim kilimą tyrinėjo
gerai kad gerai baigėsi, dabar būsiu atsargesnė, o išropojo jis ne iš savo lovytės o iš mūsų tai ji žema, nes jei išsiristų iš savo būtų skaudesnės pasekmės, nes ten daug aukščiau.
mes pagaliau antradienį gausim skiepą, kur turėjo skiepyti 2 mėn
Aciu uz sveikinimus
Oi jetau jau Mindaugelis snd kaip uzsuktas buvo, davesi visa diena, o del tu nukritimu, tai mamos laikomes ir saugom leliukus, nes taip atrodo skauda ir tiek isdascio buna kai lelikas nukrinta, ar parvirsta sededamas. Mano mazasis snd kelis kartus buvo bumpt bumpt nes lovytej jau visaip nori stotis ir rankyte praslysta ir tik bumpt ir ne kiek skauda, o issigasta ir paleidzia dudas vaikutis. aisku jam ir skauda, juk vis tiek jie maziukai. Uzvakar sveremes tai esam mes 9120g ir 71 cm, gal 70cm dar nepermatavau, nes tos sesutes vis numatuoja mus.
Rytorasa parašė:
Čia jau tikrai ne Joris išsigando o aš labai išsigandau, man pradžioj pasirodė kad vaikas negyvas, nes guli, nejuda ir neverkia, o jis matyt su nosim kilimą tyrinėjogerai kad gerai baigėsi, dabar būsiu atsargesnė, o išropojo jis ne iš savo lovytės o iš mūsų tai ji žema, nes jei išsiristų iš savo būtų skaudesnės pasekmės, nes ten daug aukščiau.
mes pagaliau antradienį gausim skiepą, kur turėjo skiepyti 2 mėn
![]()
jeetau isivaizduoju, kaip isgazdino tave...mes pas draugus buvom karta, isemiau is lovytes ir paguldziau per viduri lovos..kol tvarkiau lovyte(manieza isardinejau), prie pat budama, akimirkai nusisaukau ir bumt...galvojau sirdis iskris..ji sugebejo per gala lovos iskristi, matyt kazkaip atsispyre...kelias dienas dar kaltinau save, o issigandau tai belenkaip..mergyte tik issigando lengvai, nes pakeliau tai ji iskart juoktis pradejo...man nejuokinga buvo dar ilgai...
o tau dar jai nejudejo, tai isviso sirdis is baimes iskristi galejo...
Laura.A parašė:
Aciu uz sveikinimus![]()
Oi jetau jau Mindaugelis snd kaip uzsuktas buvo, davesi visa diena, o del tu nukritimu, tai mamos laikomes ir saugom leliukus, nes taip atrodo skauda ir tiek isdascio buna kai lelikas nukrinta, ar parvirsta sededamas. Mano mazasis snd kelis kartus buvo bumpt bumpt nes lovytej jau visaip nori stotis ir rankyte praslysta ir tik bumpt ir ne kiek skauda, o issigasta ir paleidzia dudas vaikutis. aisku jam ir skauda, juk vis tiek jie maziukai. Uzvakar sveremes tai esam mes 9120g ir 71 cm, gal 70cm dar nepermatavau, nes tos sesutes vis numatuoja mus.
tikrai mielybe...
Laura.A parašė:
Aciu uz sveikinimus![]()
ojau sypsenele kokia miela
Villma parašė:
Sveikos mamytės,
nesimiega man šeštadienio rytą, norėjau paklausti kuo jūsų vaikučiai užsiima, kokiais žaisliukais labiau mėgsta žaisti, nes maniškiui viskas yra nusibodę, tik šokdinti ir šokdinti jį
. Galvoju naujų žaisliukų nupirkti, tik va nesugalvoju kokių
![]()
Labas rytas.
Ir mums rytais nesimiega
ir dabar jau savo zaisliukus barškina mažius ir dainuoja
O mėgsta visus tuos barškučius, ypač kur kas nors sukasi, galima kaip nors jam pačiam pasukinėt, ir svarbiausia kad barškėtų. Muzikiniai nepatinka, kaip ir minkšti kol kas jam neįtinka, nors ir barškantys
Villma parašė:
Sveikos mamytės,
nesimiega man šeštadienio rytą, norėjau paklausti kuo jūsų vaikučiai užsiima, kokiais žaisliukais labiau mėgsta žaisti, nes maniškiui viskas yra nusibodę, tik šokdinti ir šokdinti jį
. Galvoju naujų žaisliukų nupirkti, tik va nesugalvoju kokių
![]()
Sveika.as buvau puse zaislu paslepusi neseniai daviau tai savaitei uzteko.bet jau vistiek daug ju reikia! O neseniai gavau dovanu knyga kaip lavinti ir zaisti su vaikais nuo gimimo iki 6 metu,tai dabar zaidziam tuos zaidimus,jeigu juos taip galima pavadinti,tai mazius patenkintas.Ten tokio tipo kaip : kuku,parodai daikta duodi pazaisti ir uzkluoji skarele,kad mazius pats istrauktu,paskui mokinu didelis- mazas su anciuku,it dar visokiu idomybiu,tai jau kasdien laukia ka naujo zaisim
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai