ievuttyte parašė:
Mamukai, nezinot, jei man su pirmu lelium jau dare ta streptokoko tyrima ir jis buvo neigiamas, ar db vel ji reiks kartot, ar jau nebereiks?![]()
manau kad reikia kartoti tyrima
ievuttyte parašė:
Mamukai, nezinot, jei man su pirmu lelium jau dare ta streptokoko tyrima ir jis buvo neigiamas, ar db vel ji reiks kartot, ar jau nebereiks?![]()
manau kad reikia kartoti tyrima
Barislovas parašė:
Sveikutė pancita, kaip tik apie tave pagalvojauaš kai klinikose buvau, tai ten man tyrė tą kraujotaką echoskopu, parašė atsakyme, kad normali. Nieko tokio ko nedaro per paprastą echoskopiją nepastebėjau. Tai parašė taip: Kraujotakos tyrimas dopleriu:
A. Umb: PI 0,88
ACM; PI 4,4
A.Uterina dex (-)
A.Uterina sin. (-)
Nieko nesuprantu, bet kadangi normali, tai ir neklausinėjau nieko.
Sveika
Kaip malonu,kai apie mane galvoja
Tai cia matai echoskopu daro... Tai cia vaikeli tikrina kaip suprantu
O kodel tave siunte? Del ko toks itarimas kilo ir siuntima gavai? As einu 24d. I 19kabineta... Tai ir tu ten turbut buvai
As galvojau jog cia koki krauja ims ar dar ka... Reiks pasiskaitinet kur Nateka sake. Bet vel kai rasiu kokiu blogu parasymu,tai vel asarosiu prisigalvojus blogiausio ir kaip SENSITA pasakytu " siunciu blogas mintis i kosmosa"
Jetau kaip karstis mane musa. Namie langus atsidarinejau,skersvejo reikia,nes taip negera net... toks dusinantis oras.
veronikute30 parašė:
Tam Tam taram.Tam tam taram.Ir pas mane jau simtadienis.
.Svente svesim
Jausiu as viena cia esu kuri geguze peres.
Ne viena, ir aš gegužiuką turėsiu
Agnytuke parašė:
O mergaites,kiek ir kokio svorio pampersu perkates? Niu as tai zadu kokiu 1 pak nuo 0-3 kg nusipirkt ir toliau ziuresim,bet kazin ar uzteks ir tai neaisku kokio svorio gims tas mano lelius,gal didesniu is karto pasiziuret?![]()
![]()
Pirk didesnius nuo 3 kg, tie gali per maži būti
Barislovas parašė:
Nu aš su tuo gydytoju tariausi gimdyt, tai tiesiog 32 sav. važiavau planinio patikrinimo, tuo pačiu ir kraujotaką patikrino, bet ne 19 kab, o trečiam aukšte.
Mmmm,o man i 19kab. O pas ka gimdysi? Gal pas Stankeviciu arba Sveda? Kaip supratau,tai cia vyras
Pasiskaiciau apie ta tyrima,tai pasirodo jog jis lialiui nera mielas,nes tas aparatas skleidzia garsus,kurie jam nepatinka
Kankins maziu mano.... Ir apie tuos streptokokus skaiciau
Isvis susinervinau juodai. Vienos merginos mergaite mire del to,nes jinai pati nuo mamos uzsikrete streptokokais... mire net paros neisgyvenus
Ir dar ligu parasyta ten kokiu gali buti... Geriausia kai nieko nezinai man atrodo. Ir taip vyras pyksta,kad skaitausi ir po to verkiu prisigalvojus visko,tai nepasimokau is to ir vel skiatausi... bet man aktualu,nes rado ta bruda
labux tinginukės
na matyt oras toks šiandien, ant tinginio tik ir traukia
ryte būčiau dar miegojus bet vyras krapštinėtis aplinkui pradėjo
Rasele, nepergyvenk dėl streptokoko - labai didelis procentas gauna teigiamą atsakymą, o antibiotikai - nėra kažkoks baubas...
gausi(m) švirkštuką ir bus ramu
svarbu kad jį rado, o ne kad neradus bėdų pridarytų....
o tas kraujotakos tyrimas tai man atrodo mano leliukui kai darė echo tai man jį demonstravo - širdutę leliuko priartino, tada perjungė aparato rėžimą ir ten aiškia matėsi kaip cirkuliuoja arterinis ir veninis kraujas aplink visur ir širdutėje.
Labu
sensitia parašė:
labux tinginukės![]()
na matyt oras toks šiandien, ant tinginio tik ir traukiaryte būčiau dar miegojus bet vyras krapštinėtis aplinkui pradėjo
![]()
Rasele, nepergyvenk dėl streptokoko - labai didelis procentas gauna teigiamą atsakymą, o antibiotikai - nėra kažkoks baubas...
gausi(m) švirkštuką ir bus ramu![]()
svarbu kad jį rado, o ne kad neradus bėdų pridarytų....
o tas kraujotakos tyrimas tai man atrodo mano leliukui kai darė echo tai man jį demonstravo - širdutę leliuko priartino, tada perjungė aparato rėžimą ir ten aiškia matėsi kaip cirkuliuoja arterinis ir veninis kraujas aplink visur ir širdutėje.![]()
Labuka
Nu orelis,tai nieko gero... Bet jau ne uz kalnu pavasaris
Varysim ziema is kiemo
Na tikiuosi jog viskas bus gerai,bet kai nuejau ir pasake jog rado,dar nete pasiskaiciau,tai iskart blogos mintys i kosmosa... Tikiuosi jog viskas gerai bus ir,kad ateity nepasireiks vaikeliui visa tai.
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai