Džene parašė:
kaip cia taip mazai...man atsistojus ar atsigulus nera to tokio skirtumo, mazdaug per pora cm skirtumas
![]()
Man kiek atsigulus kiek atsistojus vistiek vienodas skaicius gaunasi
Džene parašė:
kaip cia taip mazai...man atsistojus ar atsigulus nera to tokio skirtumo, mazdaug per pora cm skirtumas
![]()
Man kiek atsigulus kiek atsistojus vistiek vienodas skaicius gaunasi
neringa2 parašė:
labai graziai atrodai, pagimdysi ir vel busi liekna grazi, kaip supratau vien i pilvuka ir priaugai svorio
Na taip visas svoris i pilvuka nukeliavo , su pirmu lelium turejau labai maza pilvuka, su antru jau didesnis buvo , o dabar nusprendeme kad pats didziausias uzaugo :):):), nors svorio buvau daugiausiai priaugusi su antru. Idomiai cia gaunasi kiekvienas nestumas skirtingas
shipra parašė:
Solve20 dienu liko mum abiem
![]()
noreciau , kad ir neveluotu noretusi sventes sutikti jaukiai namuose su savo mazyliu
shipra parašė:
eisiu, prisileisiu putu ir pagulesiu... aciu uz patarima![]()
ziurek kad vonia nepagreitintu leliaus atejimo
dowule parašė:
sveikos mamyteskaip jusu sveikateles? kaip pilvuko savininkai gyvena? :)) mes snd lb neramios nes be miego sunku surasti patogia poza kad abi pailsetume, nes mergyte lb megsta viena sonkauliu pusia i kuria lb spiria. Ir skausmas nepakenciamas nes atrodo kad kazkas ne taip bet pas gyditoja tik pirmadieni, gal jus kokiu patarimu turit? gal jusu vaikelis taip pat yra isipatogines labiau ant vieno sono :)))
miegok ant kairiojo sono tarp koju isidek pagalve , man bent jau padeda
na man sis nestumas panasus i pirmaji pasidare treciam trimestre. Is pradziu net galvojau kad laukiuos berniuko kol nepadare scan ir nepatvirtino kad mergyte
Tik as vargstu su svoriu, su pirma dukryte priaugau 22 kg, o su sita jau 30 ir issipuciau per visur... vel turesiu daug vargo po gimdymo
shipra parašė:
jau 105 ir dar plius minus 20 dienu pries aky uzkandziavimo namie...![]()
pas mane irgi 105
shipra parašė:
manes niekad nematavo atsigulus aplink pilva, tik nuo virsaus iki apacios, taip kad nezinau , pasimatavau atsigulus 98tai kaip suprast....???
pas mane atsigulus 100 cm
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai