Džene parašė:
Sveikutes! Kokie grazus ir jau dideli gruodinukai!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kas dar mus pamena, parodysiu kaip uzaugo musu mergyte![]()
…
Grazuole, visada buvo dailute ir dabar kaip is paveiksliuko
Džene parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
…
Grazuole, visada buvo dailute ir dabar kaip is paveiksliuko
Džene parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
…
grazi mergyte
vredzina parašė:
,miega mamytes lovojsmiges;D/ sedim
sypsnius
![]()
grazuoliukas
Džene parašė:
Aciu merginos uz gera zodiAciu, bet i "chebra" tikrai negrisiu, cia ne principai, tiesiog negaliu ten bedrauti kai grupes "savininke" manes nekencia ir izeidi…
Nera ten savininkes ;) bendraujam kaip bendravusios ir tikrai tikiu kad priims ;) beje manu visi izeidinejimai pasibaige ir manau kad vien kita "apkapojot" ir gana toliau gyvenam draugiskai ;)
kasimona parašė:
Na mūsų gydytoja tai labai gera, aišku sesutė irgi. Abi su mano mažiuku užsiimaSesutė išmatuoja ir paskiepija, o daktarė apžiūri nuodugniau, pamankština.
…
tai vat mes ir neprisiruosiam.. buvau cia vienam, aleksote, Boruzele vad, tai mums pasake kad mes negalime i ji eiti, nes deklaruota vaiko registravimo vieta yra kauno r. Nors mums patogiau butu jis, nes nuolat Seniavoj busim ateity...o kai pakalbejomn su draugais kuriu ta pati situacija, tai jiems leido vaikus ten uzrasyt, matyt kysius megsta ta ponia direktore, nes ir is mastaiciu ir seniavos km vaiku ten pazystamu pilna...
mazulielis parašė:
Nera ten savininkes ;) bendraujam kaip bendravusios ir tikrai tikiu kad priims ;) beje manu visi izeidinejimai pasibaige ir manau kad vien kita "apkapojot" ir gana …
Kad tai butu buve tik "pasikapojimas"... Zinai nuomoniu pasikeitimas kad ir piktumo formoj yra viena, o kai isvadina slyksciais zodziais ir dar paraso "vaikai vaikus augina ir dar mamom vadinasi"... Tikrai nesinori tokioj grupej ir bebuti. Gal ir nebuciau is ten isejusi, bet kad jau ji mane ir mano dukrytes duomenis istryne is pirmo puslapio, tai ir isejau, ko man ten... Sakai ne savininke, ar kitu paklause- trinam Dzene ir jos dukrytes duomenis lauk?
Smagu kad jus toliau visos bendraujat draugiskai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai