rasa-lila parašė:
na reikia pasipraktikuoti nebedaug beliko jau tau greitai supuosi savaji dziaugsmeli,na mes gyvename gerai augam didejam![]()
kaip su pieneliu?viskas gerai?o jau 4savaites didelis vyrukas?kaip nakteles ?
rasa-lila parašė:
na reikia pasipraktikuoti nebedaug beliko jau tau greitai supuosi savaji dziaugsmeli,na mes gyvename gerai augam didejam![]()
rasuole75 parašė:
na pienelio pas mane nedaug buvo beto po cezario turejau komplikaciju tai teko stiprius vaistukus vartoti tai pienelis po truputi dingsta
o seip tai jau tikrai dideli esam per ta laika priaugom 1200kg ir naktelem miega tikrai neblogai kartais net sesias valandas ismiegam,kaip paciai sekasi?jau nebedaug liko paskutines dieneles bega
chimerutia parašė:
labutes, as tai gerai laikaus, tik piktinuosi tokia vasaraliudna daros pasiziurejus pro langa, nera net kada i lauka iseit su maziuke
![]()
na ji vasarele nekokia bet mes beveik kasdien einam i lauka o kaip maziuke auga?kaip naktelem miega?
rasa-lila parašė:
na pienelio pas mane nedaug buvo beto po cezario turejau komplikaciju tai teko stiprius vaistukus vartoti tai pienelis po truputi dingstao seip tai jau tikrai dideli esam per ta laika priaugom 1200kg ir naktelem miega tikrai neblogai kartais net sesias valandas ismiegam,kaip paciai sekasi?jau nebedaug liko paskutines dieneles bega
![]()
![]()
gerai priaugot svorio saunuolei
o saunuolis,kad gerai ismiegat
na taip jau nebedaug liko ,o db isvis sunku ,kai paskutines dieneles liko
del nekantrumo nebesulaukiu
rasuole75 parašė:
gerai priaugot svorio saunuoleio saunuolis,kad gerai ismiegat
na taip jau nebedaug liko ,o db isvis sunku ,kai paskutines dieneles liko
del nekantrumo nebesulaukiu
![]()
isivaizduoju kaip sunku pamenu kad paskuinem dienom vos nesliausiau gerai jog dar ne taip karsta nieko greitai visas ;aukimas baigsis ir prasides kitas etapas dar dziaugsmingesnis kai matai kaip auga maziukas nuostabu
rasa-lila parašė:
na ji vasarele nekokia bet mes beveik kasdien einam i lauka o kaip maziuke auga?kaip naktelem miega?
Na mes ir stengemes kiekviena diena laukan eiti, nors po valandziuke :)gerai augam didejam, taip sparciai, na man taip atrodo, zandai kaip pas burunduka :DNes pieno daug turiu,tai maziuke valgo kiek nori ir kada nori :)O naktim mum visko buna, kartais miegam po 4-5 h kartais maziau, kas dvi valandziukes keliames valgyt
Sveikos, nu ka mes jau namie.. Antradieni puse5 ryte nubego vandenys ir 11.35 gime musu Hubertukas 3.795gr., 53cm. Sveikas berniukas
gimdymas praejo be komplikaciju tik truputi plysau, bet jauciuosi gerai :). Mano angeliukas ramus, pavalgo ir miega Parasysiu rytoj gal ilgiau prisesiu. Sekmes mamytems
Linara2 Siauliai 2012.07.24 parašė:
Sveikos, nu ka mes jau namie.. Antradieni puse5 ryte nubego vandenys ir 11.35 gime musu Hubertukas 3.795gr., 53cm. Sveikas berniukas![]()
gimdymas praejo be komplikaciju tik truputi plysau, bet jauciuosi gerai :). Mano angeliukas ramus, pavalgo ir miega Parasysiu rytoj gal ilgiau prisesiu. Sekmes mamytems
![]()
Sveikinimai mergyt
Pagaliau ir pas tave maziukas ant ranku
Sekmes augant
Linara2 Siauliai 2012.07.24 parašė:
Sveikos, nu ka mes jau namie.. Antradieni puse5 ryte nubego vandenys ir 11.35 gime musu Hubertukas 3.795gr., 53cm. Sveikas berniukas![]()
![]()
dideli sveikinimai mamytei ir mazyliui
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai