Labas,mamikes,koki pusvalandi skaiciau ka jus vakar vakare priraset.As maniau kad man vienai su vyru neina susisneket,Vakar paruosiau skania vakariene,o tas paskambino ir pranese kad grys velai ir nelauktumem jo.
Na man jau vienas nervas pakilo.Gryzo baeangusis velai ziuri i vakariene r sako ,kas cia per karnavalai kaip juos reik valgyt,as sakau karnavalai brazilijoj,o cia maistas,dedies i lekste pasisildai ir valgai.
Tai man jau antras nervas kirbejo.Po vakarienes sedo brangusis prie kompo ir zaid savo futbola aisku ir sunus kartu as sedziu lovoj nerinius apsikabinus ir mastau,esam trys zmones namie,brangusis su sunum uzsieme zaidimais,o as lieku viena,bet jau nebe ilgai greit turesiu leliu ir nebebusiu viena.Zaidzia mano vyrai valanda-dvi,as sakau e seima jau velu miegot laikas dickis i mokykla neatsikels.bet nuo kompo tik mazaji vyra pavyko nuvaryt.Didysis tik sugebejo paklaust ar pavyko su direktore del trumpesniu val man susideret ir ka suzinojau apie dekreta ir pan.Na as ir praadejau viska pasakot.Tas ziuri i kompa be jokios reakcijos ir nesuprasi ar klausosi ar ne.As paklausiu ar supratai,tai ka darom jis sako nu daryk ka reikia,as neturiu laiko paskui biurokratus lakstyt ir viskas.As tada nebeislaikiau sakau katineli as viena be taves susirasymui popieriu nepaduosiu reiks eit kartu,tai derinam laika kada galesi.O tas kada pasakysi tada eisiu ko kniauki.tai as i asaras.Tai va
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
, dabar kolkas dar tokiu nesapnavau bet jauciu kad gali buti, nes daktarai kaip ir uzdraude myletis
konstatuoju fakta - dirbu durnyne