jovitele8629 parašė:
pas amne irgi ant pilvo plauku padaugejo...
Aš tai ir šiaip gan plaukuota buvau.. Nu kai su kaikuriom draugėm pasilyginu.. Kol kas nepadaugėjo... bet baisoka
jovitele8629 parašė:
pas amne irgi ant pilvo plauku padaugejo...
Aš tai ir šiaip gan plaukuota buvau.. Nu kai su kaikuriom draugėm pasilyginu.. Kol kas nepadaugėjo... bet baisoka
sveikos, rytoj keliausiu pas gydytoja..man daznai duria pilva ar sona..siandien siurbliavau kilimus tai net atrodo sukietejo pilvas apacioj...o galva man pastoviai skauda, bet as ir nesijauciu gerai, ypac vakarais, labai pykina..
spuogais beria ir mane, bet as valgau " nesveiko maisto", rukyto... gal nuo to. praeita nestuma trauke i pabaiga saldumynai o susilaukiau berniuko...
facimela5 parašė:
sveikos, rytoj keliausiu pas gydytoja..man daznai duria pilva ar sona..siandien siurbliavau kilimus tai net atrodo sukietejo pilvas apacioj...o galva man pastoviai skauda, bet as ir nesijauciu gerai, ypac vakarais, labai pykina..
spuogais beria ir mane, bet as valgau " nesveiko maisto", rukyto... gal nuo to. praeita nestuma trauke i pabaiga saldumynai o susilaukiau berniuko...
Būtinai keliauk, atsarga gėdos nedaro... Kas čia su tais galvos skausmais, man vakar nuo vakaro pradėjo skaudėt ir per visą naktį skaudėjo, tai tik neseniai nustojo... Šiaip truputį vėjyje pabuvau, tai galvojau supūtė... Tikiuosi daugiau neskaudės, baisu koks jausmas. O dar ryte supykino žiauriai nors dar buvau nieko valgius tai tik patampė stipriai, bet nebuvo ko išvemt, paskui pagėriau arbatos, tai tada jau buvo iš ko, visa arbata išėjo, tai bijojau ir valgyti paskui, aišku nelabai ir norisi, ypač apie mėsą bloga pagalvot.
facimela5 parašė:
Mane taip pat su pirmuoju trauke saldumynai, o db net nesinori nei saldainio nei kazkokio pyrago, na kai jau buna pyragas tai suvalgau gabaliuka, bet taip kai nera tai ir nereikia. Na o kas liecia galvos skausma tai man tiek vakar tiek sendien ja skauda nesuprantu kodel
Laba, na mane vakar vakare isleido namo, nes jau slapimas tvarkoj buvo. Nieko nebutu daugiau dare, tai galvoju, ko ten likt.. Gavau pora lasaliniu vakar ir dave i namus vaistu nuo pykinimo. Dabar bent jau valgyt galiu, nebeisvemiu visko. Siaip priemime sesele labai nepatenkinta buvo, kad nescia su tokiais simptomais skundziuos, bet kai pradejo tyrimus daryt is karto pasitaise
Tik galva skauda dar ir siek tiek pykina, bet laikausi. Jei nepraeis, tai teks ryt atgal i ligonine eit...
S
vylele parašė:
Laba, na mane vakar vakare isleido namo, nes jau slapimas tvarkoj buvo. Nieko nebutu daugiau dare, tai galvoju, ko ten likt.. Gavau pora lasaliniu vakar ir dave i namus vaistu nuo pykinimo. Dabar bent jau valgyt galiu, nebeisvemiu visko. Siaip priemime sesele labai nepatenkinta buvo, kad nescia su tokiais simptomais skundziuos, bet kai pradejo tyrimus daryt is karto pasitaiseTik galva skauda dar ir siek tiek pykina, bet laikausi. Jei nepraeis, tai teks ryt atgal i ligonine eit...
![]()
Sveikute, laikykis, manau viskas bus gerai
drakonsz parašė:
Sveikos, o jus jau visos praneset tevams, seimai?as tai neprisiruosiu:D
![]()
Oho tavo kantrybe gelezine
mes jau senai pasakeme teveliams o jie jau pasistenge, kad suzinotu ir kiti
Kazkaip sunkoka buvo kenteti, nes stebuklelis lauktas 6 metelius, tai kai suzinojau, kad jis pagaliau pas mane pilvelyje norejau visam pasauliui isrekti kokia esu laiminga
drakonsz parašė:
Sveikos, o jus jau visos praneset tevams, seimai?as tai neprisiruosiu:D
![]()
Jau pas mus daug kas žino.
Kadangi vestuves planuojam, tai visi taip ir sužino kai pakviečiam į vestuves, nemeluosi juk, kad nesilauki.
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai