mamytux parašė:
atsigulem su vaiku pokaicio,taip miegas ejo ir neuzmigom,nes vaikas tiek koseja kad nepamiega net pora minuciu nepakosejesesu kaip pridauzta,isiviriau bulves,apkepinau farsa,eisiu zemaiciu blynu gaminti
![]()
![]()
mmm
gal pavaišinsi?
mamytux parašė:
atsigulem su vaiku pokaicio,taip miegas ejo ir neuzmigom,nes vaikas tiek koseja kad nepamiega net pora minuciu nepakosejesesu kaip pridauzta,isiviriau bulves,apkepinau farsa,eisiu zemaiciu blynu gaminti
![]()
![]()
mmm
gal pavaišinsi?
Meadow parašė:
mmmgal pavaišinsi?
![]()
kai pagaminsiu mielai,aisku
itariu daug gausis,nes bulviu visas katilas vesta dabar
Dovile 1017 parašė:
o as niekaip nesugalvoju vardo![]()
As irgi niekai...Labai noreciau Kristupo,bet vienos pazystamos sunus turi toki varda..Bet ,kai pagalvoju ,o kodel mano sunus negali buti irgi Kristupas
mamytux parašė:
kai pagaminsiu mielai,aiskuitariu daug gausis,nes bulviu visas katilas vesta dabar
![]()
liux,tada lauksiu
lolu parašė:
Ka mamukes galvojat apie skirtingu spalvu vezimo ir kedutes?As vis abejoju,vyras sako gerai...
a man jokio skirtumo zinok,asiku ad tik nebutu skirtumas toks,kaip ruzava ir melsva
lolu parašė:
Ka mamukes galvojat apie skirtingu spalvu vezimo ir kedutes?As vis abejoju,vyras sako gerai...
man irgi labai grazu
ir idomiau, ir spalwingiau, ir nepabos wis ta pati spalwa..
liuks
mamytux parašė:
mes vakar su vyru kalbejom apie vardus sakom grazus berniukui Majus o mergaitei Lėja,bet cia dar tik pamastymai![]()
o koks tawo pirmojo sunelio wardas?
Rutelele parašė:
o koks tawo pirmojo sunelio wardas?![]()
Jokūbas
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai