Glimmer parašė:
Na tikiuosi kad čia nieko blogo,kitą savaitė einam skiepuko,tai reikės visko išsiklausinėti![]()
atsibodo jau su tm bėdom...
o kiek ju dar bus
tiesiog i viska per daug jautriai reaguojam del savo kleckuciu
Glimmer parašė:
Na tikiuosi kad čia nieko blogo,kitą savaitė einam skiepuko,tai reikės visko išsiklausinėti![]()
atsibodo jau su tm bėdom...
o kiek ju dar bus
tiesiog i viska per daug jautriai reaguojam del savo kleckuciu
rolanda723 parašė:
tai vao ir i svecius nuvykt daznai tenka, tai nesmagu, kai taip
![]()
o tu jau visai pienuko nebeturi, ar dar kiek yra?
as tai jau mastau, kai jau reikes nutraukt, ka reiks daryt, kur ji pradangint![]()
![]()
Vienoj pusej visai nebera,is kitos dar pora kartu i diena bandau duoti bet jau vos nepasizaidimas gaunasi,po5 minuciu pradeda nervotis mazyle,tampyti man ta papuka belekaip is pykcio kad jis jau tuscias
tai va sndn bandysiu tik viena karta duoti kad krutine atlaisvintu ir tiek,nutrauksiu galutinai kad nebezaisti,nors as cia jau ir tai skaitau kad nebemaitinu
drauge nutrauke nebeduodama zyndyti ta prasme i tarpus kiso misunuko,kas antra karta tik krutine,tada automatiskai pradejo mazeti ir bene po savaites ji jau visai nebemaitino.tiksliai nezinau neteko paciai nutraukti
kaip tik bandziau viska daryti kad butu bet jis man mazejo :)bet jei tu daug pienuko turi tada nezinau ka daryti kad nesigautu uzdegimas.pasiteirauti turi gyditojos ar kas nutraukinejo.
DonataPaz. parašė:
Vienoj pusej visai nebera,is kitos dar pora kartu i diena bandau duoti bet jau vos nepasizaidimas gaunasi,po5 minuciu pradeda nervotis mazyle,tampyti man ta papuka belekaip is pykcio kad jis jau tusciastai va sndn bandysiu tik viena karta duoti kad krutine atlaisvintu ir tiek,nutrauksiu galutinai kad nebezaisti,nors as cia jau ir tai skaitau kad nebemaitinu
drauge nutrauke nebeduodama zyndyti ta prasme i tarpus kiso misunuko,kas antra karta tik krutine,tada automatiskai pradejo mazeti ir bene po savaites ji jau visai nebemaitino.tiksliai nezinau neteko paciai nutraukti
kaip tik bandziau viska daryti kad butu bet jis man mazejo :)bet jei tu daug pienuko turi tada nezinau ka daryti kad nesigautu uzdegimas.pasiteirauti turi gyditojos ar kas nutraukinejo.
as galvoju iki 6men maitint, tai dar laiko yra. aisku jei pienuko tiek bus
buvo ir man apmazeje, kad irgi nervuodavos jau, bet susitvarkiau. dabar jei ilgesnis tarpas tarp maitinimu buna, tai kaip akmenukai
kai jau nera pienelio, tai nebelabai ka ir padarysi..
as tik nesuprantu tu, kurios turi, o nemaitina
Glimmer parašė:
tai jau tikrai,žinau kad per daug reaguojubet atrodo,o kaip kitaip...
pati dar turėjau problemų po gimdymo,tai bijau ir pagalvoti jei kas mažiukui būtų..
![]()
atleisk, kas per problemeles? atrodo skaitau vis, bet nepamenu
Nieko ;) nerašiau aš čia..
tiesiog po gimdymo buvo kraujo krešuliukas,gydžiausi vaistais,nepraėjo,teko gultis į ligoninę ir daryti gimdos valymą,po jo ir toliau nesitraukė gimda ir radosi krešuliukų.Ir vėl geriau vaistus.Kadangi nerado priežasties kodėl taip yra paleido gydytis namo vaistais... Taip ir teko atsisakyti maitinimo,vis nusitraukdavau pieną,vaistai,stresas galiausiai pradangino jį visai.. Dabar jau viskas gerai..tiesiog paniškai bijau ligoninių
Glimmer parašė:
Nieko ;) nerašiau aš čia..tiesiog po gimdymo buvo kraujo krešuliukas,gydžiausi vaistais,nepraėjo,teko gultis į ligoninę ir daryti gimdos valymą,po jo ir toliau nesitraukė gimda ir radosi krešuliukų.Ir vėl geriau vaistus.Kadangi nerado priežasties kodėl taip yra paleido gydytis namo vaistais... Taip ir teko atsisakyti maitinimo,vis nusitraukdavau pieną,vaistai,stresas galiausiai pradangino jį visai.. Dabar jau viskas gerai..tiesiog paniškai bijau ligoninių
![]()
ligonines niekam nepatinka
tikiuosi ir as daugiau i ja nepapulti.
Glimmer parašė:
Po to dar buvau į priimajį papuolusi,nes labai svaigo galva,tai galvojau gal čia kaip nors susiję,tai irgi apžiūrėjo,viskas ten jau buvo susitvarkę,tisiog taip tik skysčių trūkumas,taip nustatė...tai dabar stengiuosi labai savimi rūpintis![]()
tai reikia reikia
vistiek leliukai labai isvargina, viska darom del ju, o save kartais ir pamirstam
kartais reikia ir
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai